Ειδησεογραφικό site

Αποσύρεται από την διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ ο Βασίλης Κεγκέρογλου

326

Την απόσυρσή του από την κούρσα διεκδίκησης της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής προαναγγέλλει εμμέσως πλην σαφώς ο Βασίλης Κεγκέρογλου μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου στη Βουλή και την ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία. Εάν συμβεί αυτό, ο κ. Κεγκέρογλου θα είναι ο πρώτος από τους έξι μέχρι στιγμής διεκδικητές που θα κάνει ένα βήμα πίσω.

Ειδικότερα, ο βουλευτής μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Παπανδρέου δήλωσε: «Σήμερα, είχα μια γόνιμη συζήτηση με τον Πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για τη διασφάλιση της ενότητας και της μέγιστης δυνατής συμμετοχής στις διαδικασίες για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής. Ως Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής θα ενημερώσω την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.

Ως υποψήφιος Πρόεδρος, θα αξιολογήσω τυχόν νέα δεδομένα, εάν και εφόσον αυτά προκύψουν, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και της Ελλάδας.

Η υποψηφιότητά μου, μετά την απόσυρση της Προέδρου για λόγους υγείας, τέθηκε για να προσθέσει ΑΞΙΑ και δυναμική στη στρατηγική της αυτόνομης πορείας με Σοσιαλδημοκρατική Ταυτότητα, που διαμορφώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η Εθνική Στρατηγική για την ασφαλή πορεία της πατρίδας μας και το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο, για το νέο πρότυπο Ανάπτυξης και Ζωής, προκειμένου να γίνουν πράξη, πρέπει να συνοδευτούν με ένα πολιτικό σχέδιο επανασύνδεσης του Κινήματος με την κοινωνία και τις λαϊκές δυνάμεις. Το σχέδιο και η πίστη μας στη Νέα Αλλαγή αποτελούν την καλύτερη τιμή για την επέτειο της ιστορικής νίκης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις 18 Οκτωβρίου 1981»

Τα σχόλια είναι κλειστά.