Ειδησεογραφικό site

Άνω – κάτω η ΝΔ με τις διαρροές για τους νέους υπουργούς

76

Έντονη εσωστρέφεια προκαλούν στη Νέα Δημοκρατία λίγο πριν τις κάλπες της 25ης Ιουνίου οι διαρροές για τα πρόσωπα που θα επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το νέο υπουργικό συμβούλιο.

Διαρροές που προέρχονται από στενούς συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ και ως εκ τούτου δεν απέχουν και πολύ από τους προβληματισμούς του ή που προωθούνται από συγκεκριμένα συμφέροντα που θέλουν να επιβάλλουν στον μελλοντικό ένοικο του μεγάρου Μαξίμου πρόσωπα που επιθυμούν!

Παράλληλα, προετοιμάζει το κλίμα για μια κυβέρνηση που θα είναι απολύτως «μητσοτακική», χωρίς εσωκομματικούς συμβιβασμούς και ισορροπίες.

Οι διαστάσεις, ωστόσο, που έλαβε το θέμα και ο κίνδυνος να διευρύνει την εσωστρέφεια αναγκάζει την Πειραιώς να ξαναδεί το θέμα και να σταματήσει τις διαρροές- πολύ περισσότερο καθώς εκτιμά πως ο στόχος των διαρροών επιτεύχθηκε.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως με το μέγεθος της νίκης του στις 21 Μαΐου –και ανεξαρτήτως εάν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για περαιτέρω διεύρυνσή της στις 25 Ιουνίου- ο Κ. Μητσοτάκης έχει την άνεση να κάνει όποια κυβέρνηση θέλει, χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις.Ακόμα και αν σε αυτή τοποθετήσει τους …κηπουρούς του!

Τα σχόλια είναι κλειστά.