Ειδησεογραφικό site

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού

28

Τα όσα είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε, ενόψει των εκλογών της επόμενης Κυριακής, σχολιάζει ο Νίκος Ανδρουλάκης σε δήλωση του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. «Απέναντι, λοιπόν, σε αυτήν την αλαζονεία, την απόκρυψη της αλήθειας ακόμη και λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, ζητώ τη στήριξη του ελληνικού λαού», συμπληρώνει.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη

Ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις 25 Ιουνίου σημαίνει ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη, που θα αντιμετωπίσει την αλαζονεία και την αναξιοπιστία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.

Ακόμη και σήμερα, στη συνέντευξη που έδωσε, περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.
Λέει ότι στήριξε τη δημόσια υγεία, αλλά είμαστε δεύτεροι σε ιδιωτικές δαπάνες. Μας ξεπερνά μόνο η Βουλγαρία μεταξύ των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Λέει ότι θα αυξήσει τους μισθούς 25%, όταν έχει ήδη καταθέσει το μεσοπρόθεσμο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που προβλέπει αύξηση 13% σε τέσσερα χρόνια.
Απέναντι, λοιπόν, σε αυτήν την αλαζονεία, την απόκρυψη της αλήθειας ακόμη και λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, ζητώ τη στήριξη του ελληνικού λαού.

Για να υπάρχει ένα ισχυρό Κίνημα, ένα δημοκρατικό, αξιόπιστο, προοδευτικό Κίνημα για να ακουμπήσει τις αγωνίες του ο ελληνικός λαός.
Δεσμεύομαι και εδώ, από την Κρήτη, ότι δεν θα απογοητεύσουμε καμία Ελληνίδα και κανέναν Έλληνα σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα

Τα σχόλια είναι κλειστά.