Ειδησεογραφικό site

Ανδρουλάκης: Κάλεσμα σε προοδευτικές δυνάμεις -Δεν θα γίνουμε μέρος του προβλήματος του ΣΥΡΙΖΑ

40

Για την πρόθεσή του να απευθύνει ευρύ κάλεσμα προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να προσέλθουν στο ΠΑΣΟΚ εφόσον το κόμμα του στις ευρωεκλογές λάβει ποσοστά αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Αν είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση θα έχουμε τη δύναμη στις ευρωεκλογές θα πάρω όλες τις πρωτοβουλίες που χρειάζεται για να υπάρξει η δύναμη η προοδευτική που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές», ξεκαθάρισε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Open.

Ανδρουλάκης: Δεν θα γίνουμε μέρος του προβλήματος του ΣΥΡΙΖΑ. Διαφωνώ με τις συγκολλήσεις κομμάτων
Διαμήνυσε ότι «θα γίνει κάλεσμα σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, όπως έγινε στον Δήμο της Αθήνας. Δεν θα γίνουμε μέρος του προβλήματος του ΣΥΡΙΖΑ. Διαφωνώ με τις συγκολλήσεις κομμάτων».

«Tο μοντέλο Δούκα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση» είπε και αναφερόμενος στη στήριξη της παράταξης Ζαχαριάδη στο δεύτερο γύρο διευκρίνισε ότι «το 14% και το 12% δεν κάνουν 55%».

Για το σχέδιο νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Ανδρουλάκης είπε: «Εμάς η θέση μας είναι η θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Ότι θέμα αφορά τεκνοθεσία με απόλυτη προτεραιότητα το δικαίωμα του παιδιού, περιμένουμε να δούμε τι θα πει ο πρωθυπουργός».

«Εμείς δεν θα δέσουμε τα κορδόνια της Νέας Δημοκρατίας»
Ενημέρωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ θα περιμένει να ακούσει και τις θέσεις του πρωθυπουργού, αλλά δεν θα περιμένει να μεταβιβάσει ο κ. Μητσοτάκης στο ΠΑΣΟΚ τα εσωκομματικά του προβλήματα». «Εμείς δεν θα δέσουμε τα κορδόνια της Νέας Δημοκρατίας», πρόσθεσε.

«Το θέμα δεν είναι να ακολουθούμε τη λογική των πυροτεχνημάτων. Το θέμα είναι κάποια παιδιά να μην ζουν μια ζωή στα ιδρύματα», συμπλήρωσε για το θέμα.

Ο κ Ανδρουλάκης τέλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου για την ακρίβεια, λέγοντας ότι «πρόκειται για μια κυβέρνηση των σούπερ-μάρκετ» και επαναλαμβάνοντας ότι εάν το ΠΑΣΟΚ εξασφαλίσει στις προσεχείς ευρωεκλογές ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης τότε θα έχει κάνει το πρώτο βήμα για να νικήσει τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές

Τα σχόλια είναι κλειστά.