Ειδησεογραφικό site

Αλέξης και Κυριάκος οι «γαμπροί της… Εστίας»

122

Στο κενό πέφτουν για μια ακόμα φορά οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ να διασπάσουν ή να δημιουργήσουν ρήγματα στο Κίνημα Αλλαγής.

Τόσο μάλιστα οι πρόσφατες κινήσεις, όσο και αυτές που προηγήθηκαν, είναι μέρος μιας πολύπλευρης προσπάθειας που ξεκινά από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά έχει την ίδια στόχευση. Να διαμοιράσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τα ιμάτια του χώρου του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Τσίπρας, θέλοντας να κερδίσει την προοδευτική βάση του ΚΙΝΑΛ, επιχείρησε αρχικά να λεηλατήσει το ΚΙΝΑΛ με τη βοήθεια του «Δούρειου Ίππου» της «Γέφυρας». Ωστόσο, οι άκομψοι χειρισμοί και η βιασύνη, σε συνδυασμό με την επιτυχημένη άμυνα της Χαριλάου Τρικούπη, έφεραν τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία όσων ανταποκρίθηκαν στο αρχικό κάλεσμα ή ήταν πάντα ΣΥΡΙΖΑ ή έχουν πάει εκεί εδώ και αρκετό καιρό. Έτσι, η γέφυρα που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με κάποιους πολιτικούς καιροσκόπους, γυρολόγους, αριβίστες και πρόθυμους πολιτικούς καρεκλολάγνους, με στόχο τον διαμελισμό του Κινήματος Αλλαγής, γκρεμίστηκε πριν από το στήσιμό της.
Περισσότερα στο Καρφί που κυκλοφορεί

Τα σχόλια είναι κλειστά.