Ειδησεογραφικό site

Τσίπρας: Ξαναβάλαμε τη διαδικασία στις ράγες

155

Σήμερα ξαναβάλαμε τη διαδικασία στις ράγες, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της επταμερούς συνάντησης για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, όλες οι πλευρες όχι μόνο επαναβεβαίωσαν τη διάθεση να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση των δυσκολιών, αλλα επαναβεβαίωσαν την κοινή αναγνωση της απόφασης του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

Είναι λοιπόν σαφές ότι η Ελλάδα δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει υφεσιακά μέτρα, την πέμπτη αξιολόγηση τη λεγόμενη, ούτε το mail Χαρδούβελη, είπε, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα καταθέσει τις δικές της μεταρρυθμίσεις και θα τις υλοποιήσει. Ταυτόχρονα, επαναβεβαιώθηκε η διάθεση όλων των πλευρών να εργαστούν, ώστε το συντομότερο να υπάρξει η αποκατάσταση της χρηματοδοτικής ικανότητας της ελληνικής οικονομίας.

Τέλος, ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει άμεσα στην προώθηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων για ένα σημαντικό ποσό με στόχο την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα – το ποσό θα το ανακοινώσει ο ίδιος σήμερα.

«Ξαβάζουμε τη διαδικασία στις ράγες γιατί με ευθυνη κάποιων είχε εκτροχιαστεί», κατέληξε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.