Ειδησεογραφικό site

Το “Je suis Charlie” εκμεταλλεύεται ο Σαμαράς στο νέο σποτάκι της ΝΔ

191

Μετά το πρώτο τηλεοπτικό σποτ που έδειχνε τον Αντ. Σαμαρά να συνομιλεί με παιδάκια για το ποδόσφαιρο το δεύτερο τηλεοπτικό σποτ κάνει στροφή στα δεξιά και εξαπολύει επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες και τον «αφοπλισμό των αστυνομικών» με φόντο το μακελειό στο Παρίσι.

Στον αέρα και το δεύτερο τηλεοπτικό σποτάκι της ΝΔ που «πατώντας» πάνω στο κλίμα κατακραυγής για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι καταγγέλλει το ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει ανοιχτά σύνορα και αφοπλισμένη αστυνομία.

Στο δεύτερο τηλεοπτικό μήνυμα που έκανε ντεμπούτο χθες, σχολιάζεται η αναφορά Τσίπρα στο… «πεντοζάλη» των αγορών κάνοντας λόγο για αχρείαστο ρίσκο τώρα που η Ελλάδα μπαίνει σε φάση ανοικοδόμησης.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ κάνει εμφανή στροφή προς τς δεξιά παρά το γεγονός ότι αρχικά ο Αντώνης Σαμαράς φάνηκε πως στράφηκε προς το κεντρώο χώρο.

Δεν είναι τυχαία η χθεσινή αναφορά του κ. Σαμαρά, κατά την επίσκεψή του σε δημαρχείο της Ηπείρου, ότι οι θρησκευτικές εικόνες από τα δημόσια κτήρια .. «από τη Βουλή και τα υπουργεία, μέχρι τα δημαρχεία και τα σχολεία, δεν θα κατέβουν ποτέ. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ».

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.