Ειδησεογραφικό site

Τζιτζικώστας: Να απαλλαγούμε από το ψεύτικο όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ, που έγινε εφιάλτης

28

«Σήμερα ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε και να μεγαλώσουμε τη ΝΔ. Αλλάζουμε πρώτοι εμείς, για να εμπνεύσουμε μετά όλη τη χώρα» ήταν το μήνυμα του Απόστολου Τζιτζικώστα, κατά την τελετή των εγκαινίων των γραφείων του στην Αθήνα.

«Να απαλλαγούμε πια από το ψεύτικο όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει γίνει εφιάλτης» είπε στη συνέχεια ο εκ των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, για να προσθέσει: «Ξεκινάμε όλοι μαζί τη μεγάλη προσπάθεια με τους πολίτες, για τους πολίτες».

Τα εγκαίνια λαμβάνουν χώρα στην οδό Πανεπιστημίου 39, ενώ τις επόμενες ημέρες ο κ. Τζιτζικώστας θα αρχίσει την περιοδεία του, με πρώτο σταθμό την Πάτρα.

Πλήθος κόσμου έσπευσαν να δώσουν το «παρών» και να ευχηθούν στον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ, με αξιοσημείωτες τις παρουσίες πρώην και νυν βουλευτών, όπως των κ.κ. Κιλτίδη, Βεζυρόπουλου, Σαμπασιώτη, Κεδίκογλου και άλλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τζιτζικώστας δεν έχει απευθύνει επίσημη πρόσκληση σε βουλευτές της ΝΔ να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Ο κ. Τζιτζικώστας ανάρτησε, χθες, στο γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα με τη διεύθυνση των γραφείων, την οποία και συνόδευσε με το παρακάτω σχόλιο: «Σας περιμένω αύριο στην Αθήνα, 19.30, Πανεπιστημίου 39. Ξεκινάμε μαζί! #tolmame #allazoume #kerdizoume».

Τα σχόλια είναι κλειστά.