Ειδησεογραφικό site

Τα αρχεία πέντε γιατρών του Λούμπιτς κατέσχεσαν Γερμανοί εισαγγελείς

70

Έρευνες στα γραφεία των πέντε γιατρών στους οποίους φαίνεται πως απευθύνθηκε αναζητώντας βοήθεια για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Αντρέας Λούμπιτς, διεξήγαγαν οι γερμανικές Αρχές.

Ο Αντρέας Λούμπιτς ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους Airbus A320 της Germanwings, που θεωρείται υπαίτιος για τη συντριβή του στις γαλλικές Άλπεις, σύμφωνα με όσα «έδειξαν» τα δύο μαύρα κουτιά, προκάλεσε τη συντριβή του αεροσκάφους, όπως έγραψε σήμερα το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Επιπλέον, το Der Spiegel αποκαλύπτει ότι οι Γερμανοί εισαγγελείς κατέσχεσαν ιατρικά αρχεία, επικαλούμενο μία περίληψη των ευρημάτων της εισαγγελίας. Το περιοδικό αναμένεται να δημοσιεύσει το σχετικό άρθρο αύριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ήλθε στο φως της δημοσιότητας το όνομα του Αντρέα Λούμπιτς, αρκετοί γιατροί προσήλθαν στις αρχές προκειμένου να δηλώσουν ότι ο 27χρονος τους είχε επισκεφθεί, σύμφωνα με το Der Spiegel.

Όπως γράφει το περιοδικό επικαλούμενο όσα δήλωσαν κάποιοι από τους γιατρούς, ο συγκυβερνήτης απευθύνθηκε σε ειδικούς τόσο του τομέα της Νευρολογίας όσο και της Ψυχιατρικής, ενώ η παραπάνω πληροφορία δεν έχει διευκρινιστεί εάν προέρχεται από τα ευρήματα της εισαγγελίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.