Ειδησεογραφικό site

Συνεργασία Τσίπρα – Παπανδρέου “δείχνει” ο Καρχιμάκης

52

Ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του Αλ. Τσίπρα με τον Γ. Παπανδρέου σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί πρώτο κόμμα και το ΚΙΔΗΣΟ μπει στη Βουλή άφησε με συνέντευξή του ο υποψήφιος με το κόμμα του Γ. Παπανδρέου Μ. Καρχιμάκης απορρίπτοντας το σενάριο συνεργασίας με την ΝΔ.

Έκλεισε τις “πόρτες” συνεργασίας με τη ΝΔ ο υποψήφιος της Β’ Αθήνας με το ΚΙΔΗΣΟ, Μιχάλης Καρχιμάκης με συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm τονίζοντας ότι το κόμμα του Γ. Παπανδρέου θα συνεργαστεί μόνο με “προοδευτικά κόμματα και όχι με τη δεξιά”.

Σε επόμενη ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν στο ΚΙΔΗΣΟ θεωρείται “προοδευτικό κόμμα” ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μιχ. Καρχιμάκης απάντησε καταφατικά αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον Αλ. Τσίπρα.

“Είπε ψέμματα ο Ευ. Βενιζέλος ότι ο Γ. Παπανδρέου τον πρότεινε για πρωθυπουργό μεταξύ Παπαδήμου και Πετσάλνικου” παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γ. Πεταλωτής το είχε επιβεβαιώσει μετά τη σχετική αποκάλυψη του Ευ. Βενιζέλου σε συνέντευξή του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.