Ειδησεογραφικό site

Σπόρ: Το βραβείο ανθρωπισμού στο Γιώργο Σαμαρά

29

Το βραβείο ανθρωπισμού απένειμε η ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo στον Γιώργο Σαμαρά, στο 67ο Γκαλά που διοργάνωσε. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τιμήθηκε με το βραβείο ανθρώπινης χειρονομίας στον αθλητισμό για τον πανηγυρισμό του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σκοτίας με τη Σέλτικ, έχοντας αγκαλιά τον μικρό Τζέιπου πάσχει από σύνδρομο Down.

Ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς με τον μικρό φίλαθλο θαυμαστή του από τη Σκωτία Jay παραλαμβάνει το βραβείο ήθους για την χρονιά που πέρασε στη τελετή απονομής αθλητικών βραβείων του ΠΣΑΤ στο ΣΕΦ,

Ο Τζέι μίλησε στην εκδήλωση για την σχέση του με τον Έλληνα άσο: «Σίγουρα, είμαι μεγάλος φαν της Σέλτικ και του Σαμαρά. Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και ο καλύτερος φίλος μου. Μου αρέσει βέβαια και η Μπαρτσελόνα, αλλά προτιμάω την Σέλτικ», είπε.

Ο μικρός επισκέφθηκε και το Καμπ Νου ενώ γνώρισε και παίκτες-ινδάλματα όπως ο Πουγιόλ και ο Αμπιντάλ. Κατά την παρουσίαση του βραβείου αναφέρθηκε και το μήνυμα του Σαμαρά στον Τζέι και η πρόσκληση της οικογένειας του στη Βραζιλία για να δουν τον Έλληνα παίκτη και την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ.

samaras g.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.