Ειδησεογραφικό site

Σπόρ: Οι πρώτες σκέψεις Περέιρα για το ματς με τη Ντνίπρο

28

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ως προς την ερυθρόλευκη ενδεκάδα για τη Νντίπρο ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, δεξί μπακ θα παίξει ο Ομάρ και αριστερό ο Μαζουάκου. Οι Σιόβας και Αυλωνίτης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τους Μιλιβόγιεβιτς και Μανιάτη να είναι στον άξονα. Δεξί χαφ θα είναι ο Ντοσεβί, αριστερό ο Ντουρμάζ και πίσω από τον Μήτρογλου θα κινείται ο Φορτούνης.

Σε σχέση δηλαδή με το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο Σιόβας θα πάρει την θέση του Σαντάνα, ο Μαζουάκου εκείνη του Γιαννούλη, ο Μιλιβόγιεβιτς του Κασάμι, ο Φορτούνης του Τσόρι, ο Ντουρμάζ του Αφελάι και ο Μήτρογλου του Χάρα. Συνολικά λοιπόν έξι αλλαγές. Στο… κόλπο για την 11άδα είναι πάντως και οι Κασάμι και Ντινγκά.

Τα δεδομένα αυτά μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την λογική που θα έχει στις επόμενες κρίσιμες προπονήσεις ο Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος έχει κάνει τις πρώτες του σκέψεις όμως δεν έχει καταλήξει ακόμα οριστικά στις αποφάσεις του. Εξάλλου ο Περέιρα θα πρέπει να διαχειριστεί και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, που είναι επίσης πολύ σημαντικό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.