Ειδησεογραφικό site

Σπορ: Ο Καραγκούνης αποφασίζει για τον διάδοχο του Ρανιέρι

30

Είναι ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την εθνική ομάδα και ήταν αυτός που έλειψε περισσότερο από κάθε άλλον, μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο λόγος για τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος επέστρεψε μετά την πρεμιέρα με τη Ρουμανία από άλλο πόστο στο τιμ της εθνικής ομάδας.

Όπως φαίνεται ο «Τυπάρας» θα συνεχίσει να έχει αυξημένες αρμοδιότητες και στο επόμενο «βήμα» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Άλλωστε, η εμπιστοσύνη που έχει προς το μέρος του Καραγκούνη ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής είναι δεδομένη.

Έτσι, ο Γιώργος Καραγκούνης θα καταρτίσει το προσεχές διάστημα (ο χρόνος δεν πιέζει καθώς το επόμενο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι το Μάρτιο του 2015) μια λίστα με υποψήφιους προπονητές και θα καταλήξει στον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Στη συνέχεια, οι Καραγκούνης – Σαρρής θα συζητήσουν την επιλογή και εφόσον υπάρχει θετική ανταπόκριση από την πλευρά του υποψηφίου, τότε το θέμα θα πάει στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.