Ειδησεογραφικό site

Σε Βρυξέλλες και Βερολίνο με επαφές κορυφής γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης

39

Μίνι περιοδεία σε Βρυξέλλες και Βερολίνο, όπου θα γιορτάσει και τα πρώτα γενέθλια του Ποταμιού βρίσκεται ο Σταύρος Θεοδωράκης. Το πρωί της Τετάρτης, ο ηγέτης του τέταρτου σε δύναμη κοινοβουλευτικού κόμματος, θα μιλήσει στις Βρυξέλλες στην ολομέλεια της ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (σ.σ.:σοσιαλδημοκράτες) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με την οποία συνεργάζονται οι δύο ευρωβουλευτές του κόμματός του.

Κατά την παραμονή στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, καθώς και με τον πρώην πρωθυπουργό του Βελγίου και πρόεδρο της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών της Ευρώπης, Γκι Φερχόφστατ.

Το απόγευμα της Τετάρτης θα συναντηθεί με τον επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

«Το Ποτάμι στην καρδιά της Ευρώπης», είναι ο τίτλος που έδωσαν οι συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη στην ευρωπαϊκή περιοδεία που συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ίδρυση του κόμματος που έγινε στις 26 Φεβρουαρίου 2014.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί στο Βερολίνο, όπου το πρωί της Πέμπτης θα έχει συνάντηση με τον σοσιαλδημοκράτη αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Στην περιοδεία του, ο επικεφαλής του «Ποταμιού» συνοδεύεται από τους ευρωβουλευτές του κόμματος Γιώργη Γραμματικάκη και Μίλτο Κύρκο, καθώς και την Οντίν Λιναρδάτου, διευθύντρια Ευρωπαϊκών Σχέσεων και ξένων ΜΜΕ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.