Ειδησεογραφικό site

Ρώσοι, Ταλιμπάν και εξωγήινοι πίσω από την εξαφάνιση της πτήσης MH370

38

«Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ιστορίας» χαρακτήρισε ο Αυστραλός πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ την εξαφάνιση της πτήσης MH370 των Μαλαισιανών αερογραμμών τον Μάρτιο του 2014. Μετά από ένα χρόνο, δεν έχει βρεθεί ούτε ένα ίχνος του χαμένου Μπόινγκ, κάνοντας τα σενάρια για την εξαφάνιση του αεροσκάφους να φουντώνουν.

Παρά τις μεγαλύτερες θαλάσσιες έρευνες που έχουν γίνει ποτέ, το αεροσκάφος  Μalaysian Αirlines και οι 239 επιβαίνοντες δεν έχουν βρεθεί. Παρά τους τόνους μελάνι που έχουν χυθεί, επισήμως τα δεδομένα παραμένουν περίπου ίδια με αυτά που γνωρίζαμε στις 8 Μαρτίου 2014. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, η έλλειψη στοιχείων έχει δώσει χώρο για την ανάπτυξη δεκάδων θεωριών συνωμοσίας – άλλες αληθοφανείς και άλλες που θυμίζουν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Ορισμένοι στηρίζουν τη θεωρία του Βρετανού πιλότου Σίμον Χάρντι, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ένας από τους κυβερνήτες εξαφάνισε ηθελημένα το αεροσκάφος. Μάλιστα πέρασε από το νησί της καταγωγής του αρκετές φορές για να το… αποχαιρετίσει.

Καταρρίφθηκε τυχαία από στρατιωτικά πυρά

Η θεωρία αυτή αναπτύσσεται από τον Βρετανό συγγραφέα Νάιτζελ Κάουθορν. Στο βιβλίο του «Flight MH370 The Mystery», ισχυρίζεται το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από λάθος κατά τη διάρκεια των κοινών ασκήσεων ΗΠΑ – Ταϊλάνδης στη θάλασσα της νότιας Κίνας και στη συνέχεια τα ίχνη καλύφθηκαν.

Καταρρίφθηκε από τους Αμερικάνους γιατί ήταν στα χέρια τρομοκρατών

Πρώην επικεφαλής γαλλικής αεροπορικής εταιρείας δηλώνει ότι το μοιραίο Βoeing καταρρίφθηκε από τον αμερικανικό στρατό. Ισχυρίζεται ότι υπήρχαν πληροφορίες για επίθεση «στα πρότυπα της 11ης Σεπτεμβρίου» σε απομονωμένη αμερικανική βάση, στο νησί Ντιέγκο Γκαρσία, στον Ινδικό.

Απήχθη από Ρώσους

Πρώην πιλότος και αναλυτής στο CNN επιμένει ότι το αεροσκάφος πέταξε βόρεια κατά μήκος των διεθνών συνόρων για να αποφύγει τα ραντάρ και να προσγειωθεί στο Καζακστάν, ως μέρος μυστηριώδους ρωσικής συνωμοσίας. Δεν καταφέρνει ωστόσο να εξηγήσει ποιο το όφελος της Ρωσίας από την «απαγωγή» του μαλαισιανού Bοeing.

Απήχθη από τους Ταλιμπάν

Πτέραρχος εν αποστρατεία της αμερικανικής αεροπορίας ισχυρίζεται ότι το αεροσκάφος βρίσκεται στο έδαφος του Πακιστάν που ελέγχεται από τους Ταλιμπάν. Σκοπός είναι να χρησιμοποιηθεί ως βομβαρδιστικό για πυρηνική επίθεση εναντίον του Ισραήλ, άποψη που φαίνεται να συμμερίζεται και ο μεγιστάνας των media Ρούπερτ Μερντοχ.

MH370 – MH17 – Το ίδιο αεροσκάφος

Επικαλούμενοι φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής του δεύτερου μαλαισιανού αεροσκάφους στην ανατολική Ουκρανία 6 μήνες αργότερα, ορισμένοι ισχυρίζονται ότι τα δυο Boeing 777 της Malaysia Airlines , ήταν στην πραγματικότητα το ίδιο αεροσκάφος.

Απήχθη από εξωγήινους

Το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που λέγαμε στην αρχή….

Πηγή: koolnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.