Ειδησεογραφικό site

Πρόκληση: Η υγεία στην εντατική αλλά ο μιλά υπέρ του «όχι»!-Καϊλή: Όργανα του κράτους γίνονται εργαλεία προπαγάνδας

138

Απίστευτες ειναι οι προκλησεις γενικών γραμματέων και πολιτικών στελεχών της κυβέρνησης που ξεπερνώντας το θεσμικό του ρόλο με email και non papers επιχειρούν να κάνουν καμπάνια υπέρ του ΟΧΙ.

Με έγγραφο του ο γενικός γραμματέας Υγείας το οποίο έφυγε σε σειρά άλλων γενικών γραμματέων της κυβέρνησης, υπουργών, στελεχών του Μαξίμου και διοικητικών στελεχών του Δημοσίου, καλεί ανοικτά σε «ΟΧΙ». με κείμενο που τιτλοφορείται «γιατί λέμε ΟΧΙ στο τελεσίγραφο των θεσμών».

campain1

Ουσιαστικά το κειμενο που παρουσιάζουμε δίνει «γραμμή» κι επιχειρήματα καθώς αναφέρει με τρόπο ξεκάθαρο το τι πρέπει να απαντάνε οι φιλοσυριζαίοι δημόσιοι υπάλληλοι σε όσους μιλάνε για το ΝΑΙ ή φοβούνται. Αιχμή της προσπάθειας αυτής είναι η παράθεση των αρνητικών μέτρων ένα προς ένα και το πώς θα πλήξουν κοινωνικές ομάδες.

Ηδη αυτές οι ενέργειες προκαλούν αντιδράσεις εντός υπουργείων και δημοσίων φορέων καθώς όργανα του Κράτους μετατρέπονται σε εργαλεία προπαγάνδας σε μια ευαίσθητη στιγμή.

Μάλστα ΑΔΕΔΥ, υπουργός Υγειας και ο εν λόγω γενικός γραμματέας καλεσαν τουςεργαζόμενους στην αίθυσα εκδηλώσεων του υπουργείου με αντικείμενο ομιλίας «γιατί λέμε ΟΧΙ» χωρις να δοθεί αντίλογος στο ΝΑΙ.

photo1photo2photo3

photo4 photo1 photo2 photo3Ξέσπασμα Καϊλή

Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή καθώς με ανάρτηση της δηλώνει ενοχλημένη από την κυβέρνηση αναφορικά με την καμπάνια που ξεκίνησε υπέρ του ΟΧΙ.

Παρότι η κα Καϊλή δηλώνει υπέρ του ΝΑΙ η ενστασή της δεν είναι η εκστρατεία υπέρ του ΟΧΙ αλλά το γεγονός ότι για τις ανάγκες της χρησιμοποιούνται όργανα του κράτους.

«Όργανα του Κράτους μετατρέπονται σε εργαλεία προπαγάνδας -και το Υπουργείο Υγείας- ξεπερνώντας τον θεσμικό τους ρόλο! #ΝΑΙ για την Δημοκρατία», γράφει χαρακτηριστικά.

Untitled-1

Τα σχόλια είναι κλειστά.