Ειδησεογραφικό site

«Ποτέ δουλειά την Κυριακή»: Διαδηλώνουν οι εμποροϋπάλληλοι στην Ερμού

38

Απο τις 10 το πρωι της Κυριακής βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση ενάντια στην κυριακάτικη εργασία από διαφορά σωματεία εμπορουπαλλήλων ζητώντας την κατάργηση της.

Με σύνθημα «ποτέ δουλειά την Κυριακή» οι διαδηλωτές έχουν κρεμάσει πανό σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων στον εμπορικό δρόμο της Ερμού μοιράζοντας στους πολίτες ενημερωτικά φυλλάδια ενάντια στην Κυριακάτικη Εργασία.

Οι διαδηλωτές βρίσκονται κατα μήκος της οδού Ερμού έξω απο μεγάλα εμπορικά καταστήματα φωνάζοντας τα συνθήματα τους ενώ διακριτική είναι η παρουσία της αστυνομίας που βρίσκεται στο σημείο και παρακολουθεί τις συγκεντρώσεις.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του «Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου» Ντινος Παλεστίδης, τόνισε πως η κυβέρνηση προεκλογικά ειχε δεσμευτεί απέναντι στις ρυθμίσεις για την κυριακάτικη εργασία.

Η εκπρόσωπος του συλλόγου εμποροϋπαλλήλων Αθηνών στις δηλώσεις της σχετικά με την κυριακάτικη εργασία δήλωσε πως η κυβέρνηση ακόμα δεν εχει λύσει το θέμα και την χρέωσε πως συγκλίνει με τις απόψεις των εργοδοτών.

Σημειώνεται πως τα καταστήματα είναι σήμερα ανοιχτά λόγω του εορταστικού ωραρίου για το Πάσχα.

2

4

5

6
πηγη:protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.