Ειδησεογραφικό site

ΠΑΣΟΚ: Στο Μαξίμου ακούνε τι λέει ο Καμμένος;

38

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον κ. Καμμένο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση.

«Παρακολουθεί κανείς στο Μέγαρο Μαξίμου και στο Υπουργείο Εξωτερικών τι γίνεται με τον κ. Καμμένο που βρίσκεται στις ΗΠΑ; Τις διπλωματικές προσβολές που υφίσταται η χώρα και τα όσα εκστομίζει ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας; Νομίζουν ότι δεν τους αφορά;»

Ας σημειωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος δεν συνάντησε τον αμερικανό ομόλογό του αλλά την υπ’αριθμό 3 υφυπουργό στο Πεντάγωνο.

Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις υπέρ της Ρωσίας!

Η Ρωσία είναι σύμμαχος της Ελλάδας, καθώς τις δύο χώρες συνδέουν «άρρηκτοι δεσμοί» λόγω της κοινής θρησκείας και της οικονομικής συνεργασίας, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με την Christine Wormuth, υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ και υπ’ αριθμόν 3 στο αμερικανικό Πεντάγωνο, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik.
Με βάση σημερινό δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου, οι ΗΠΑ προσπάθησαν να ενθαρρύνουν τον Έλληνα υπουργό Άμυνας να παρέχει τη στήριξή του για έναν νέο κύκλο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, χωρίς ωστόσο να βρουν ανταπόκριση.

«Μου ζήτησαν να επεκτείνω τις κυρώσεις, ιδίως σε σχέση με την Κριμαία. Εξήγησα (στην Wormuth) ότι το ζήτημα της Ουκρανίας ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητο για την Ελλάδα, καθώς περίπου 300.000 Έλληνες ζουν στην Μαριούπολη και στις γύρω περιοχές και αυτοί οι άνθρωποι νιώθουν ασφαλείς κοντά στην (Ρωσική) Ορθόδοξη Εκκλησία», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους μετά από τη συνάντηση της Τετάρτης, σύμφωνα με το Sputnik.

Πηγή: ΠΑΣΟΚ: Παρακολουθεί κανείς στο Μέγαρο Μαξίμου τι εκστομίζει ο Καμμένος στις ΗΠΑ; | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/207826/pasok-parakoloythei-kaneis-sto-megaro-maximoy-ti-ekstomizei-o-kammenos-stis-ipa#ixzz3amlmZU8j

Τα σχόλια είναι κλειστά.