Ειδησεογραφικό site

Παρέμβαση Λαφαζάνη με αφορμή την εκδήλωση του iskra.gr

52

Πολιτική εκδήλωση, με αφορμή τα πέμπτα γενέθλια του ιστότοπου Iskra, διοργανώνεται αυτή την ώρα στο γήπεδο του Πανελληνίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γιώργος Κασιμάτης (καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Αθηνών), ο Αντώνης Νταβανέλος (μέλος Π.Γ ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος) και ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου (δημοσιογράφος-συγγραφέας).

Μέχρι στιγμής, στην εκδήλωση παραβρίσκονται οι Δημήτρης Στρατούλης, Νίκος Χουντής, Κώστας Ήσυχος, αλλά και οι βουλευτές Ιωαννιδης, Κριτσωτάκης, Αμανατιδου, Σάννας. Παρών είναι επίσης και ο Θόδωρος Κατσανέβας, επικεφαλής του κόμματος «Δραχμή».

Στην εκδήλωση θα γίνει η ανάγνωση μηνυμάτων του διάσημου οικονομολόγου Σαμίρ Αμίν, του Βρετανού συγγραφέα και ακτιβιστή της Αριστεράς Ταρίκ Αλί, του προέδρου των αριστερών οικονομολόγων της Αργεντινής και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες Κλαούδιο Κατζ, του Ινστιτούτου Πολιτικών και Οικονομικών Μελετών της Βενεζουέλας «Φρανσίσκο Μιράντα», καθώς και της αριστερής νεολαίας «Juntos» της Βραζιλίας.

Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν οι Γιώργος Μεράντζας, Γιάννης Κ. Ιωάννου και η Μάνια Παπαδημητρίου, ενώ μαζί της στο πιάνο θα είναι ο ‘Αρης Γρεκούσης και στην κιθάρα ο Δημήτρης Παπαγγελίδης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.