Ειδησεογραφικό site

Οι ωραίες του ΠΑΣΟΚ: Νέες και πετυχημένες, ξεκινάνε από την… αρχή

102

Μία ευχάριστη έκπληξη της τελευταίας στιγμής επεφύλασσε το ΠΑΣΟΚ για τα ψηφοδέλτια των ερχόμενων εκλογών. Πρόκειται για την νεαρή Μαρία-Ευαγγελία Τόκτωρ, η οποία και θα είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, στην Β΄ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Η νεαρή κοπέλα – μόλις 28 ετών- είναι επαγγέλλεται τοπογράφος μηχανικός ενώ παράλληλα εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος.

Η ίδια αρχικά διατύπωσε στην αρχή επιφυλάξεις αλλά αποφάσισε εν τέλει την συμμετοχή της στους συνδυασμούς της προοδευτικής παράταξης. Το ΠΑΣΟΚ  έχει σε μεγάλο βαθμό ανανεώσει τα ψηφοδέλτια του και έχει βάλει ανθρώπους από τον ιδιωτικό τομέα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει και στην πράξη την αλλαγή νοοτροπίας.

Στο ίδιο πλαίσιο και η υποψηφιότητα της Νάνσυς Παπαζώη, αρχιτέκτονας μηχανικός με μεταπτυχιακό, επίσης από τον ιδιωτικό τομέα. Παλιότερα η κυρία Παπαζώη είχε δώσει και συμβουλές για το πως θα διακοσμηθεί το σπίτι «Η πολυτέλεια πλέον έχει να κάνει με τον χώρο και τον χρόνο. Είναι σημαντικό να περνάμε χρόνο σε χώρους που τους χαιρόμαστε. Η εποχή που η διακόσμηση ήταν μια πολυτέλεια για λίγους έχει περάσει. Στις μέρες μας η υψηλή αισθητική δεν ορίζεται μόνο από το υψηλό μπάτζετ». Η κυρία Παπαζώη θα είναι στα ψηφοδέλτια της Αχαίας

Τα σχόλια είναι κλειστά.