Ειδησεογραφικό site

Οι «υψηλές» συναντήσεις της Ντόρας στο Βερολίνο

22

Συνάντηση είχε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη με τον γερμανό υπουργό Εξωτερικών κ. Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ, την οποία και δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Ο κ. Στάινμαιερ είναι ένα από τα κορυφαία στελέχη των Σοσιαλοδημοκρατών στην Γερμανία και θεωρείται φίλος της Ελλάδας, κυρίως όμως φανατικός υποστηρικτής της παραμονής της Ελλάδας στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης.

Η κ. Μπακογιάννη, η οποία διατηρεί και φιλικές σχέσεις με τον κ. Στάινμαιερ είχε συνάντηση αρκετή ώρα στο Βερολίνο και εκεί επαναδιατυπώθηκε ή κοινή άποψη ότι πρέπει σύντομα να εξευρεθεί λύση μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του ενώ και η κ. Μπακογιάννη τόνισε και όσον την αφορά θα βοηθήσει με τη στάση της στην εξεύρεση συμφωνίας.

Πάντως, οι «υψηλές» συναντήσεις της πρώην υπουργού Εξωτερικών με κορυφαίους Ευρωπαίους παράγοντες θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα μέχρι την εξεύρεση λύσης για το θέμα της ελληνικής οικονομίας.

ΠΗΓΗ: Parapolitika.gr.

Τα σχόλια είναι κλειστά.