Ειδησεογραφικό site

Ξυδάκης: Πιστωτική κάρτα στο εκδοτήριο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης

48

Έχει και τα καλά του φαίνεται το κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών και η επιβολή capital controls αφού ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, κ. Νίκος Ξυδάκης επιχαίρει ότι ικανοποίησε το πάγιο αίτημα να μπορούν να πληρώνουν για πρώτη φορά με πιστωτική κάρτα, εξαιτίας της απουσίας ρευστού, την είσοδό τους στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης μεμονωμένοι επισκέπτες και οργανωμένα γκρουπ.

Η σχετική ανάρτηση του κ. Ξυδάκη στο facebook, που κάνει το γύρο των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης, και το σχετικό δελτίο του υπουργείου του έχουν ως εξής:

“Με πιστωτική κάρτα μπορούν από σήμερα, για πρώτη φορά, να πληρώσουν μεμονωμένοι επισκέπτες και οργανωμένα γκρουπ το εισιτήριό τους για τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Πρόκειται για ένα αίτημα πολλών χρόνων που τώρα ικανοποιείται.

Ειδικά όσο υπάρχει δυσκολία ρευστού, διευκρινίζεται ότι τα γκρουπ τουριστών, θα δίνουν voucher, όπου αυτό υπάρχει. Όπου δεν υπάρχει voucher, οι πράκτορες των γκρουπ θα παραδίδουν στα εκδοτήρια πιστωτικό σημείωμα με τα πλήρη φορολογικά στοιχεία τους, το οποίο θα το εξοφλούν μετά το άνοιγμα των τραπεζών”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.