Ειδησεογραφικό site

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ο πιο σέξι άνδρας για το 2015

43

 

 

Ως τον πιο σέξι άνδρα του κόσμου για το 2015 ανακήρυξε το περιοδικό People τον βρετανό παλαίμαχο – πλέον – ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η «επίσημη τελετή» έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Τζίμι Κίμελ με τον 40χρονο και πατέρα τεσσάρων παιδιών Μπέκαμ να δηλώνει: «Είναι μεγάλη τιμή. Και την αποδέχομαι με μεγάλη ικανοποίηση. Ποτέ δεν ένιωσα ότι είμαι ελκυστικός ή σέξι. Θέλω να πω, μου αρέσει να φοράω όμορφα ρούχα και ωραία κοστούμια, τα οποία με κάνουν να δείχνω και να νιώθω όμορφα, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα τον εαυτό μου κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Ο Μπέκαμ εμφανίστηκε στην εκπομπή του Κίμελ με καλυμμένο το πρόσωπό του και το κοινό έκανε ερωτήσεις, προκειμένου να καταλάβει την ταυτότητά του. Χρειάστηκε να επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται στο Λονδίνο, είναι παντρεμένος με μια διασημότητα, είναι αθλητής, έχει τατουάζ και είναι πατέρας προκειμένου, τελικά, οι θεατές να τον αναγνωρίσουν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής αστειεύτηκε σχολιάζοντας πως πρόκειται για την καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τους γονείς του και τους στυλίστες του.

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ πρωτοεμφανίστηκε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα το 1996 ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εντυπωσιάζοντας με τις ικανότητές του. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει χαρακτηριστεί ως το απόλυτο style icon, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις για γνωστές εταιρείες ρούχων όπως Armani, H&M και Adidas.

Όσον αφορά τους τρεις γιους του, ο 40χρονος Βρετανός δήλωσε πως ο 16χρονος γιος του αστειεύτηκε πως θα έπρεπε να κερδίσει εκείνος το βραβείο και όχι ο πατέρας του.

Το περιοδικό «People» ανακηρύσσει κάθε χρόνο τον πιο σέξι άντρα του κόσμου από το 1985. Ο πρώτος νικητής του τίτλου ήταν ο Μελ Γκίμπσον.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.