Ειδησεογραφικό site

Το Twitter βρήκε δουλειά στον Νάιτζελ Φάρατζ!

53

Ο αρχηγός του κόμματος των ευρωσκεπτικιστών (UKIP), Νάιτζελ Φάρατζ, παραιτήθηκε από την θέση του μετά την ήττα του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές και την προσωπική του αποτυχία να εκλεγεί βουλευτής στο Νότιο Thanet.

Όμως, οι συμπατριώτες του φαίνεται ότι δεν θέλουν να μείνει άνεργος ο Φάρατζ και μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του το Twitter «πήρε φωτιά» από χρήστες που βρήκαν δουλειά στον Βρετανό πολιτικό. Οι ευφάνταστοι χρήστες, που διαθέτουν χιούμορ, προτείνουν ο Φάρατζ να αντικαταστήσει τον δημοφιλή παρουσιαστή Jeremy Clarkson στο τιμόνι της εκπομπής του BBC, για τους τέσσερις τροχούς, Top Gear!

Οι χρήστες του Twitter επισημαίνουν την ομοιότητα μεταξύ των δύο ανδρών και μεταξύ άλλων γράφουν: «Η εκπομπή Top Gear καλεί τον Φάρατζ», «Ο Νάιτζελ Φάρατζ στο Top Gear», «Επιτέλους ο Φάρατζ είναι διαθέσιμος για να παρουσιάσει την εκπομπή Top Gear».

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής της παραπάνω εκπομπής, Jeremy Clarkson, απομακρύνθηκε τον Μάρτιο από το BBC, επειδή κατά την διάρκεια γυρισμάτων γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον παραγωγό του Top Gear, που του σέρβιρε κρύο φαγητό!

Τα σχόλια είναι κλειστά.