Ειδησεογραφικό site

Νέα αρχαία του Ζουράρι στη Βουλή: Οι Γερμανοί μας έπρηξαν τα… μέζεα

40

Αίσθηση προκάλεσε και πάλι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις ο οποίος έκανε μια ομιλία με αρχαίες εκφράσεις στη Βουλή. Το σημείο, όμως, που προκάλεσε έκπληξη, αν και λίγοι το κατάλαβαν ήταν όταν ο κ. Ζουράρις μιλώντας για τους Γερμανούς είπε:

«Τα μέζεά μας, μας τα έχουν πρήξει».  Προφανώς ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ήθελε να πει για «έχουν πρήξει τα @ρχίδι@» αλλά αποφάσισε να αλλάξει την έκφραση.

Διαβάστε όσα είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ:

«Και βεβαίως, υπενθυμίζω ότι μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος οι Γερμανοί ότι «τα κράτη έχουν συνέχεια». Επομένως, εφόσον το ναζιστικό καθεστώς αναγνώρισε τις δυο πρώτες δόσεις, το μεταναζιστικό καθεστώς πρέπει να συνεχίσει, διότι τα μέζεά μας, μας τα έχουν πρήξει.

Το επόμενο: Η εχθροπραξία σημαίνει ότι με βάση τα χαρακτηριστικά των Γερμαναράδων θα είναι πολύχρονη και πολύνεκρη.

Το πολύχρονη: Έχουμε το πλεονέκτημα, το ηθικό και το νομικό, ότι τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι απαράγραπτα. Δεν είναι ποτέ παραγεγραμμένα. Ες αεί επομένως. Και επομένως, αυτό πρέπει να συνεχιστεί όσο έχουμε τη δύναμη και όσο έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε αυτήν τη νοοτροπία πια στην Ελλάδα και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να πάει και στα παιδιά μας και στα δισέγγονα»

Δείτε το video:

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.