Ειδησεογραφικό site

Μόνικα Μπελούτσι: Η σέξι χήρα του επόμενου «James Bond»

186

 

Πίσω από ένα βέλο κρύβει το πανέμορφο πρόσωπό της, η Μόνικα Μπελούτσι, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του James Bond, «Spectre».

Η 50χρονη ηθοποιός, συνοδεύομενη από τον κινηματογραφικό πράκτορα 007, Ντάνιελ Κρεγκ, κλήθηκε να γυρίσει τη σκηνή μίας κηδείας στην ιταλική πρωτεύουσα. Φορώντας ένα μαύρο ταγέρ και ψηλές μαύρες μπότες, η Μόνικα Μπελούτσι, γίνεται η σέξι χήρα, που όλοι οι άνδρες θα ήθελαν να παρηγορήσουν.

Η Ιταλίδα καλλονή, στα 50 της χρόνια είναι το νέο «κορίτσι του James Bond», δικαιώνοντας απόλυτα την επιλογή του σκηνοθέτη της ταινίας, Sam Mendes. Ο χρόνος είναι κάτι παραπάνω από ευγενικός μαζί της, και η Μόνικα συνεχίζει να κόβει την ανάσα των ανδρών και να προκαλεί τη ζήλια των γυναικών στο πέρασμα της, όπως η Μαλένα, ο ρόλος-σταθμός στην καριέρα της.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, παραδίδει μαθήματα κομψότητας, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι που συνδυάζει με μία μαύρη καπαρντίνα, δερμάτινα γάντια και παπούτσια.



Εκτός όμως από τους πρωταγωνιστές, τα βλέμματα έκλεψε και το νέο αμάξι του πράκτορα 007, που απαθανάτισε για πρώτη φορά ο κινηματογραφικός φακός. Οι σχεδιαστές του υπερπολυτελούς αμαξιού λένε ότι έχει «κάτι από το μέλλον» ενώ παίρνουν προληπτικά μέτρα, ώστε να μην αντιγράψουν άλλοι κατασκευαστές τον κινητήρα του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.