Ειδησεογραφικό site

Μόδα είναι… 23 Μαΐου 2015

61

Η συνεργασία της χρονιάς στο χώρο της μόδας αποκαλύφτηκε την περασμένη εβδομάδα. Ο Ολιβιέ Ρουστέν, σχεδιαστής μόδας και καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου moda2Balmain, ανακοίνωσε τη συνεργασία του οίκου με τη γνωστή και ευρείας αγοραστικής κίνησης μάρκα ρούχων Η&Μ.

Ο Ρουστέν ανακοίνωσε την Κυριακή το βράδυ τη νέα αυτή είδηση, στα βραβεία Billboard Music Awards που έγιναν στο Λας Βέγκας και όπου συνοδευόταν από δυο γνωστά μοντέλα, φίλες και θαυμάστριές του, την Τζούρνταν Νταν και την Κένταλ Τζέννερ, οι οποίες φόραγαν δημιουργίες του που θα είναι μέρος της συλλογής που θα φιλοξενήσει η H&M.

«Θέλω να μιλήσω στη γενιά μου, αυτός είναι ο βασικός σκοπός μου ως σχεδιαστής. Η Η&Μ μου επιτρέπει τη μοναδική δυνατότητα να φέρω τους πάντες στον κόσμο του Balmain, να κατακτήσω ένα κομμάτι του ονείρου μου και τη δημιουργία ενός παγκόσμιου #HMBalmaination, ενός έθνους δηλαδή που αποτελείται από την Η&Μ και τον Balmain, ενός κινήματος ένωσης. Νιώθω τη συνεργασία μας κάτι πολύ φυσικό να συμβεί, καθώς η Η&Μ είναι μια μάρκα που όλοι ταυτίζονται μαζί της. Προωθεί την ενότητα, ότι δηλαδή πρεσβεύω και εγώ» δήλωσε ο Ολιβιέ Ρουστέν.

Η Η&Μ έχει φιλοξενήσει συλλογές κι άλλων σχεδιαστών στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ονομάτων στο χώρο της μόδας, όπως ο Καρλ Λάγκερφελντ, η Ντονατέλλα Βερσάτσε, η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ και ο Αλεξάντερ Γουάνγκ. Η καλλιτεχνική σύμβουλος και υπεύθυνη για τις ετήσιες συνεργασίες της Η&Μ, Ανν-Σόφι Γιόχανσον αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον οίκο Balmain δηλώνοντας ότι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε τη συλλογή του οίκου Balmain στην Η&Μ και θα δημιουργήσουμε μια εμπειρία που θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Ο συνδυασμός υψηλής ραπτικής και «streetwear attitude», ο Balmain έχει ένα μοναδικό στυλ: πληθωρικό και άμεσο, αισθησιακό και δυναμικό. Επίσης είναι στενά συνδεδεμένο με τον χώρο του θεάματος και της μουσικής, κάτι που προσθέτει ένα ακόμα στοιχείο έκπληξης.» Η πολυαναμενόμενη συλλογή που αναμένεται να σηματοδοτήσει μία ακόμα μεγάλη επιτυχία και για την Η&Μ και για τον οίκο Balmain, θα περιλαμβάνει αντρικά και γυναικεία ρούχα και θα είναι διαθέσιμη στα μαγαζιά από τις 5 Νοεμβρίου 2015.

moda3

Τα σχόλια είναι κλειστά.