Ειδησεογραφικό site

Μόδα είναι… 14 Αυγούστου 2015

48

moda2Η εφαρμογή ονομάζεται Louboutinize και αντιθέτως με το τι θα περίμενε κάποιος, και δη λάτρης της πλέον αναγνωρίσιμης μάρκας παπουτσιών, η εφαρμογή δεν έχει ως αντικείμενο τα παπούτσια, ή οτιδήποτε σχετίζεται με μόδα, ψώνια ή αντικείμενα πολυτελείας.

Η Louboutinize είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας με μόλις τρία φίλτρα.

Το πρώτο φίλτρο λέγεται «Rouge» και όπως συστήνει το όνομά του είναι ένα φίλτρο που δίνει κόκκινο χρώμα στη φωτογραφία. Η επιλογή του κόκκινου φίλτρου δεν είναι τυχαία, καθώς το κόκκινο χρώμα έχει ταυτιστεί με τα παπούτσια Louboutin, με τη χαρακτηριστική κόκκινη σόλα, έμπνευση του δημιουργού τους Κριστιάν Λουμπουτέν.

Το δεύτερο φίλτρο είναι το «Crystallize» και δίνει στη φωτογραφία μια κρυστάλλινη όψη, που θυμίζει περισσότερο μια εικόνα που αντανακλάται σε σπασμένο καθρέφτη.

Το τρίτο και τελευταίο φίλτρο είναι το «Legs» (πόδια) και θεωρείται το χιουμοριστικό φίλτρο της εφαρμογής. Η φωτογραφία χωρίζεται σε πάνω και κάτω μέρος, όπου στο πάνω μέρος μπαίνει μια οποιαδήποτε φωτογραφία και για το από κάτω υπάρχουν οι εξής επιλογές: τα πόδια ενός ταυρομάχου, ενός ποδοσφαιριστή, μιας μπαλαρίνας ή ενός παίκτη χόκεϋ, με το άλογο μαζί!

moda3

Τα σχόλια είναι κλειστά.