Ειδησεογραφικό site

Μια μαμά αλλιώτικη απ΄τις άλλες!

42

Η αντισυμβατική μαμά ενός αντισυμβατικού δισεκατομμυριούχου

Η αντισυμβατική μαμά ενός αντισυμβατικού δισεκατομμυριούχου

Για τον ίδιο ξέρουμε αρκετά. Διάσημος για τις εφευρέσεις του, όπως το PayPal, η Tesla και η SpaceX, ο Elon Musk είναι ένας μεγιστάνας με περιουσία τουλάχιστον 12,7 δισ. δολαρίων. Για τη μαμά του όμως τι γνωρίζουμε; Εδώ στην Ελλάδα, τουλάχιστον, τίποτα. Κι όμως η γοητευτική κυρία που ακούει στο όνομα Maye Musk κάποτε είχε χαράξει τη δική της πορεία, κάνοντας όνομα ως επιτυχημένο μοντέλο.

elon6

Τα δισεκατομμύρια του γιου της δεν φαίνεται, πάντως, να την έχουν… παροπλίσει. Ένα άρθρο που γράφτηκε αυτές τις ημέρες για τον αδελφό του Elon Musk, Kimbal (επίσης επιχειρηματία και επενδυτή σε πολλές εταιρείες τεχνολογίας και τροφίμων), αποκάλυψε ότι η μαμά Musk συμμετείχε στην καμπάνια της Virgin America για τη σεζόν φθινόπωρο 2015.

Στην καμπάνια εμφανίζεται να κρατά με χάρη ένα ποτήρι σαμπάνια, με φόντο τον νυχτερινό ουρανό πάνω από μια κατάφωτη πόλη.

mayee

Η Maye Musk ήταν μοντέλο την ταραγμένη, αλλά και μαγική δεκαετία των 60’s. Ηταν μάλιστα φιναλίστ και στον διαγωνισμό Μις Νότια Αφρική. To 2011, η Musk είχε ποζάρει και για το εξώφυλλο του περιοδικού New York σε μια άκρως αμφιλεγόμενη φωτογράφηση, με την πόζα που είχε φωτογραφηθεί η Ντέμι Μουρ ως έγκυος. Σημειωτέον, τότε ήταν 63 χρονών και η φωτογράφηση έγινε για άρθρο που ασχολιόταν με το κατά πόσο είναι ηθικά σωστό να γίνεται μια γυναίκα μητέρα σε αρκετά προχωρημένη ηλικία. Σε εκείνο το εξώφυλλο η Maye εμφανιζόταν γυμνή και έγκυος, ωστόσο τίποτα από τα δύο δεν ήταν αληθές, αφού η φωτογραφία ήταν προϊόν επεξεργασίας.

Maye6

Όπως είχε πει η ίδια: «δεν είναι μια φωτογράφηση πορνό. Στα 63 χωρίς ρούχα, δεν είναι ωραίο θέαμα. Τους είπα ότι θα πρέπει να πειράξουν τη φωτογραφία αρκετά, αν θέλουν να βγει καλή». Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η συγκεκριμένη κίνηση είχε συζητηθεί πολύ τότε, κάτι που την είχε χαροποιήσει πολύ.

Όσο για τον διάσημο γιο της, φαίνεται πως δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα «καμώματα» της μαμάς του, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως όσο προοδευτικός είναι στις επιχειρήσεις του, άλλο τόσο είναι και στα προσωπικά του…

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.