Ειδησεογραφικό site

Μια βραδιά κραιπάλης του κόστισε 600 χιλιάδες δολάρια!

41

Ξινή βγήκε η απιστία σε έναν παντρεμένο έμπορο ρολογιών από το Μπέβερλι Χιλς των ΗΠΑ ο οποίος, αφού πέρασε μία βραδιά κραιπάλης σε ένα πανάκριβο στριπτιζάδικο, θέλησε στη συνέχεια να καλέσει δύο ιερόδουλες που γνώρισε εκεί στη σουίτα του ξενοδοχείου του.

Το αποτέλεσμα; Οι δύο πεταλούδες της νύχτας τον «έγδυσαν» (δυστυχώς γι’ αυτόν όχι κυριολεκτικά, αλλά μεταφορικά) και έγιναν καπνός, αφήνοντάς τον να προσπαθεί να εξηγήσει τα… ανεξήγητα στη γυναίκα του και την αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ο 52χρονος Στίβεν Ροστόβσκι είπε στους αστυνομικούς ότι γλεντούσε με τα δύο κορίτσια τα ξημερώματα της Δευτέρας στην «ανδρική λέσχη» Σάφαιρ. Στη συνέχεια, παρασυρμένος από το αλκοόλ και τα θέλγητρά τους, αποφάσισε να καλέσει τις δύο κοπέλες στη σουίτα που είχε κλείσει στο ξενοδοχείο πολυτελείας Μπακαρά, όπου τα δωμάτια κοστίζουν από 900 δολάρια/διανυκτέρευση.

Μόλις έφτασαν εκεί, ο Ροστόβσκι έβγαλε το συλλεκτικό πανάκριβο ρολόι του, ένα Greubel Forsey Double Tourbillon 30° Technique, αξίας 590.000 δολαρίων, και το έβαλε στο χρηματοκιβώτιο της σουίτας, χωρίς ωστόσο να το κλειδώσει. Στη συνέχεια, μπήκε στην κρεβατοκάμαρα με τη μία κοπέλα, ενώ η άλλη τους περίμενε έξω, στο σαλόνι.

Μετά από λίγη ώρα, και έχοντας αποφασίσει ότι τελικά δεν θα χρειαστεί τις υπηρεσίες της δεύτερη νεαρής, ο άτυχος άνδρας βγήκε από την κρεβατοκάμαρα για να της πει να πάει σπίτι της, ενώ η φίλη της προσφέρθηκε να τη συνοδέψει μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου, για να πάρει ταξί. Ωστόσο, το «ραντεβού» του Ροστόβσκι αργούσε να επιστρέψει και εκείνος άρχισε να ανησυχεί. Θορυβημένος, πήγε στο χρηματοκιβώτιο να το ελέγξει και διαπίστωσε πως, τόσο το πανάκριβο ρολόι όσο και 6.000 δολάρια που είχε μέσα, είχαν γίνει καπνός.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της New York Post, ο άνδρας κάλεσε αμέσως την αστυνομία, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει σταθεί δυνατόν να εντοπιστούν τα δύο call girls, παρά το γεγονός ότι στη δημοσιότητα έχει δοθεί υλικό από κάμερα ασφαλείας που τις δείχνει να φεύγουν τρέχοντας από ξενοδοχείο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.