Ειδησεογραφικό site

Λοβέρδος: Ανοιχτά όλα τα θέματα, ακόμα και της ηγεσίας

32

Ανοιχτό άφησε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA και την Όλγα Τρέμη το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο που έχει ήδη προαναγγελθεί.

Ο πρώην υπουργός ο οποίος είχε αποσύρει την υποψηφιότητά του την προηγούμενη φορά, ερωτώμενος σχετικά παραδέχτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ υπέστη σήμερα τη δεύτερη κατά σειρά μεγάλη εκλογική του ήττα και ότι στο συνέδριο που θα ακολουθήσει με δημοκρατικό τρόπο θα τεθούν όλα τα ζητήματα από μηδενική βάση και θα εξεταστούν εξαρχής αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει αυτή τη φορά ακόμα και την ηγεσία του κόμματος.

Την ίδια ώρα στο ΠΑΣΟΚ, το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στελεχών υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο στη Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως τόνιζαν κύκλοι του κόμματος, αν το ΠΑΣΟΚ δεν καταλάβει την τρίτη θέση στις εκλογές θα ευθύνεται ο Γιώργος Παπανδρέου με την κίνησή του να διασπάσει την παράταξη και να ιδρύσει το ΚΙΔΗΣΟ.

Όπως επισήμαιναν, το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει τη νέα κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις της με τους δανειστές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποχώρησε από τα γραφεία του κόμματος και θα επιστρέψει με τη δημοσιοποίηση των πρώτων αποτελεσμάτων, οπότε θα προβεί και σε δηλώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου Βούλας Κεχαγιά και του Βήμα Fm, το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να προχωρήσει σε συνέδριο αλλαγής ηγεσίας ώστε να τεθούν όλα τα ζητήματα στο τραπέζι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.