Ειδησεογραφικό site

Κως: Πυροβόλησε τον αδελφό της κοπέλας του μετά από τη διασκέδαση

43

Τη νύχτα διασκέδαζαν όλοι μαζί και τα ξημερώματα ο Έλληνας «γαμπρός» όρμησε στο σπίτι της Αλβανίδας φίλης του στην Κω και πυροβόλησε τον αδελφό της, ενώ χτύπησε και την ίδια με το κοντάκι του όπλου του! Αμέσως μετά, επέστρεψε στο σπίτι του και κλειδώθηκε μέσα.

Σύμφωνα την κατάθεσή της γυναίκας, που είναι και η μοναδική μάρτυρας, ο 57χρονος φίλος της και ο 40χρονος αδελφός της (τον οποίο φιλοξενούσε τον τελευταίο μήνα) πέρασαν μαζί όλη την ημέρα χθες και μάλιστα διασκέδαζαν ως τις 10 το βράδυ, οπότε επέστρεψαν ο καθένας σπίτι του. Όμως, στις 5 τα ξημερώματα, ο 57χρονος εισέβαλε οπλισμένος στο σπίτι της, πυροβόλησε εν ψυχρώ τον αδελφό της, χτύπησε την ίδια και τράπηκε σε φυγή!

Ο 40χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, αλλά οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να γίνει διακομιδή στην Αθήνα και ήδη νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό». Οι αστυνομικοί, που ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του συνταξιούχου δημοσίου υπαλλήλου, τον ανακάλυψαν τελικά το μεσημέρι κρυμμένο στο σπίτι του και τον συνέλαβαν. Δεν βρήκαν, όμως, το όπλο με το οποίο πυροβόλησε το θύμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.