Ειδησεογραφικό site

Η “Cavewoman” και η… μάχη που δεν τελειώνει ποτέ

36

 

Φοράει τα λεοπάρ μαγιό της και από σήμερα και μέχρι τις 28 Ιουλίου μας περιμένει για να μας διηγηθεί την ιστορία της σε τέσσερα φεστιβάλ εντός των τειχών. Η Cavewoman –κατά κόσμον Σύλβια Δελικούρα– ξαναδιαβάζει τη μάχη των δύο φύλων, αυτή τη φορά από την πλευρά των γυναικών. Μετά την επιτυχία του “Caveman”, που παρουσιάστηκε στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα για σεζόν ολόκληρες, έρχεται η “Cavewoman” για να μας αποδείξει ότι το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις.

Πόσο εύκολο είναι να συμβιώσουν ένας άντρας και μία γυναίκα στον ίδιο πλανήτη, στην ίδια χώρα, στην ίδια πόλη και το χειρότερο… στο ίδιο σπίτι; Η Cavewoman προσπαθεί να λύσει τον γόρδιο δεσμό του γάμου και της συμβίωσης με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα! Το στόρι έχει ως εξής… «Η Εύα περνάει τις τελευταίες ώρες πριν το γάμο της με τον Χαράλαμπο οπλισμένη με αρκετό θυμό. Το μόνο που του είπε ήταν “φύγε” κι εκείνος… έφυγε! Παράλληλα, προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της, γιατί μόλις έχει μάθει ότι οι καλεσμένοι έχουν έρθει, δυστυχώς, μια ημέρα νωρίτερα και πρέπει να μπαλώσει… μια ευτυχισμένη σχέση». Κι αυτό είναι μόνο η αρχή.

Η “Cavewoman” της Emma Peirson έχει συναντήσει την ενθουσιώδη υποδοχή του κοινού –και κυρίως των γυναικών– όπου κι αν παίχτηκε τα τελευταία 15 χρόνια. Στην ελληνική της εκδοχή φέρει την υπογραφή της γνωστής stand up comedian, Κατερίνας Βρανά, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Οικονόμου. Η παράσταση, που έκανε πρεμιέρα την περασμένη άνοιξη στο θέατρο Coronet, περιοδεύει φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα ξεκινώντας από την Αττική. Στις 24 Ιουλίου κάνει στάση στο Κηποθέατρο Παπάγου, στις 25 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, στις 26 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο «Δημήτρης Κιντής» στην Ηλιούπολη και στις 28 Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά.

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.