Ειδησεογραφικό site

ΗΠΑ: Υποψήφιος για την προεδρία ο Ρεπουμπλικανός Ραντ Πολ

73

Στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία μπήκε επίσημα σήμερα, Τρίτη, ο γερουσιαστής του Κεντάκι, Ραντ Πολ, γιος του πρώην υποψηφίου για την προεδρία Ρον Πολ.

Ο Ραντ Πολ, έρχεται δεύτερος από τους Ρεπουμπλικανούς που μπαίνει δυναμικά στη μάχη, έπειτα από την υποψηφιότητα του Τεντ Κρουζ, για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

«Έχω ένα μήνυμα: Το μήνυμα είναι δυνατό και ξεκάθαρο και δε μασάω τα λόγια μου. Ήρθαμε να πάρουμε πίσω τη χώρα μας», δήλωσε από το βήμα ο Πολ μπροστά σε δεκάδες υποστηρικτές του στο Λούισβιλ του Κεντάκι.

«Η κυβέρνηση θα πρέπει να είναι περιορισμένη κι η ελευθερία ενισχυμένη», τόνισε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, ο οποίος στην προσωπική του ιστοσελίδα έγραψε πως πρέπει οι ΗΠΑ να επιστρέψουν στις ελευθερίας και της συνταγματικής διακυβέρνησης.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δίκτυα, ο 52χρονος Ραντ Πολ, ο οποίος εκλέγεται γερουσιαστής από το 2011, αναμένεται να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, εστιάζοντας ωστόσο στην στρατηγική της προεκλογικής καμπάνιας του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.