Ειδησεογραφικό site

«Επαγγελματίες» νάρκωσαν και βίασαν μεθυσμένη 21χρονη στην Ξάνθη

45

Δυσάρεστο τέλος είχε η βραδινή έξοδος για μια 21χρονη από την Ξάνθη, αφού κατέληξε βιασμένη από δύο άντρες τους οποίους γνώρισε σε νυχτερινό μαγαζί και διασκέδασε μαζί τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες της 21χρονης, δύο άντρες ελληνικής καταγωγής ηλικίας 29 και 35 ετών που βρίσκονταν μαζί της σε μαγαζί της Ξάνθης το βράδυ του Σαββάτου, ξεκίνησαν να τη φλερτάρουν και την κερνούσαν ποτά μέχρι που εκείνη μέθυσε. Αργότερα, της πρότειναν να τους ακολουθήσει στο σπίτι του ενός από τους δύο για να «χαλαρώσουν» γνωρίζοντας πολύ καλά πως το ποτό είχε μειώσει τις αντιστάσεις της και η ίδια δήλωνε ανίκανη να αντιδράσει.

Μόλις έφτασαν στο σπίτι της έδωσαν να καπνίσει κάνναβη και στη συνέχεια έκαναν σεξ μαζί της και οι δύο, παρά τη θέλησή της, με την ίδια να θυμάται μεν τι ακριβώς συνέβη, να δηλώνει δε πως δε μπορούσε να κάνει τίποτα για το αποφύγει καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών. Η κοπέλα κατέφυγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για βιασμό.

Η αστυνομία συνέλαβε άμεσα τους δύο άντρες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16 γραμμαρίων και 18 ναρκωτικά χάπια που κατείχαν φυσικά χωρίς ιατρική συνταγή. Σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των συγκεκριμένων ευρημάτων, οι δύο άντρες δεν ήταν η πρώτη φορά που οδήγησαν γυναίκα στο συγκεκριμένο σπίτι με σκοπό να τη βιάσουν.

Κατασχέθηκαν ακόμα δυο φορητοί υπολογιστές, ένα tablet, τρία κινητά, έξι σκληροί δίσκοι και διάφορα είδη ρουχισμού τα οποία οι δυο τους δε μπόρεσαν να δικαιολογήσουν, με τους αστυνομικούς να κάνουν λόγο για κλοπή των αντικειμένων αυτών.

Ο 29χρονος και ο 35χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, όπου τους ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, ενώ οι έρευνα για τα κλοπιμαία συνεχίζεται.

Τα σχόλια είναι κλειστά.