Ειδησεογραφικό site

Γυναίκα “στόλισε” τον Άδωνη στην Κω: “Ντροπή σου, είσαι ψεύτης” (Βίντεο)

36

Σειρά από… κοσμητικά επίθετα εξαπέλυσε μια γυναίκα εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη σε συγκέντρωση της ΝΔ. Στην ομιλία του ο βουλευτής χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως «Ναπολέοντα» και «Καίσαρα»

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε κεντρικό ξενοδοχείο του νησιού, μία γυναίκα που βρισκόταν στο κοινό, σηκώθηκε από τη θέση της και απευθυνόμενη στον κ. Γεωργιάδη φώναξε: «Λες ψέματα ντροπή σας».

Η εν λόγω κυρία δεν σταμάτησε εκεί, αφού «στόλισε» τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ και με άλλα κοσμητικά επίθετα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση άλλων πολιτών που παρακολουθούσαν την ομιλία και οι οποίοι, τελικά, την απομάκρυναν από την αίθουσα.

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε την ομιλία του, λέγοντας απλά ότι η γυναίκα που τον αποκάλεσε ψεύτη ήθελε να προκαλέσει εντυπώσεις και να στρέψει τις κάμερες και τα ΜΜΕ προς αυτήν.

Ο κ. Γεωργιάδης, κατά την ομιλία του, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό τον οποίο -μάλιστα- χαρακτήρισε «Μέγα Ναπολέοντα» και «Καίσαρα». Είπε, ότι κατηγορούσε την κυβέρνηση Σαμαρά για τους χειρισμούς της με την Γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ, ενώ ο ίδιος σήμερα ως Πρωθυπουργός της χώρας «φωνάζει…Μαντάμ Μέρκελ βοήθεια!!!!»..

Τα σχόλια είναι κλειστά.