Ειδησεογραφικό site

«Βόμβα» Πάγκαλου για τριανδρία στο ΠΑΣΟΚ – Το συζητά ο Γιώργος, το απέρριψε ο Βαγγέλης

54

«Κωμική» χαρακτηρίζουν από την Χαριλάου Τρικούπη την πρόταση του πρώην υπουργού. Πάγκαλος: «Ο Βενιζέλος δεν θέλει να παραδώσει την ηγεσία»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Vima FM έδωσε το πρωί της Δευτέρας ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, λίγο πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με αφορμή την ενδεχόμενη ανακοίνωση κόμματος από τον πρώην Πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έριξε νέα “βόμβα” για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτοντας πως στελέχη του κόμματος έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για συνδιοίκηση του κόμματος από Βενιζέλο και Παπανδρέου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι υπάρχει πρωτοβουλία σε εξέλιξη για την διάσωση του ΠΑΣΟΚ από την διάσπαση. Ο ίδιος πρότεινε να ορισθεί νέα ηγεσία υπό τη μορφή τριανδρίας που θα απαρτίζεται από τον κ. Βενιζέλο, τον κ. Παπανδρέου και ακόμη ένα στέλεχος.

Πάντως, μέχρι στιγμής, από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια αντίδραση στη νέα πρωτοβουλία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε ότι ο κ. Βενιζέλος δεν θέλει να παραδώσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ακόμα και σε μοντέλο συνολικής διοίκησης.

Ωστόσο, στελέχη από την Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να παραιτηθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος και χαρακτηρίζουν “κωμική” την πρόταση Πάγκαλου. “Δεν μπορούν οι Έλληνες να ψηφίσουν ένα κόμμα με τριανδρία επικεφαλής” και υπογραμμίζουν ότι “το ΠΑΣΟΚ θα ορίσει αύριο εκλογική επιτροπή για να δώσει τη μάχη των εκλογών”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.