Ειδησεογραφικό site

Βούλγαρος πρώην υπουργός: Η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοκτονική

30

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, ο πρώην υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας και πρέσβης του ΝΑΤΟ σε Λουξεμβούργο και Βέλγιο, Μπόικο Νόεφ, εξαπολύει επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση.

Μιλώντας στο πρακτορείο FOCUS News, σημειώνει: «Η αυτοκτονική συμπεριφορά των ιδεολόγων του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια μορφή ρώσικης ρουλέτας που θέτει σε κίνδυνο τους Έλληνες. Μόνο που αυτή η ρώσικη ρουλέτα βάζει σε κίνδυνο τόσο τους Ευρωπαίους, όσο και την ασφάλεια της περιοχής».

Και συνεχίζει την πολεμική του: «Οι ρίζες αυτού που λέμε »ελληνική κρίση», δεν έχει μια συμβιβαστική λύση. Το σοσιαλιστικό μοντέλο που εγκαθιδρύθηκε στην Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει εάν δεν δεχθεί περαιτέρω χρηματοδότηση. Παρά ταύτα, είναι απίθανο και μη αποδεκτό μια κοινωνία ή μια χώρα να ζήσει στην έκθεση των άλλων. Είναι απίθανο να εξαπατάει την οικονομική λογική και να αποφεύγει να πληρώσει το τίμημα των χαζών δαπανών με τα χρήματα των άλλων».

Για να καταλήξει: «Ο Τσίπρας και η κομπανία του που νίκησαν τις εκλογές ξεγέλασαν τους Έλληνες ότι μπορούν να κάνουν θαύματα. Δεν μπορούν να ψεύδονται άλλο στους δανειστές και στις άλλες χώρες. Όπως είπε και ο Γκάμπριελ, δεν γίνεται οι Γερμανοί εργαζόμενοι να πληρώσουν τις προεκλογικές υποσχέσεις μιας μορφής κομμουνιστικής κυβέρνησης».

Πηγή: iefimerida.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.