Ειδησεογραφικό site

Απίστευτο: Δάγκωσε τον… τροχονόμο για να αποφύγει το αλκοτέστ

59

Στο Αυτόφωρο Μονομελές του Πύργου δικάζεται σήμερα ένας 58χρονος οδηγός που  φαίνεται πως… ζήλεψε τη δόξα του Ουρουγουανού φορ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπαρτσελόνα, Λουις Σουάρεζ! Στην επιμονή των τροχονόμων να υποβληθεί σε δεύτερο αλκοτέστ, καθώς το πρώτο έδειχνε ότι τα είχε… τσούξει για τα καλά, αντέδρασε… δαγκώνοντας τον έναν από αυτούς!

Οι άνδρες της Τροχαίας που έκαναν ελέγχους τα ξημερώματα του Σαββάτου, σταμάτησαν τον 58χρονο που ήταν σε εμφανή κατάσταση μέθης, πράγμα το οποίο επιβεβαιώθηκε από το αλκοολόμετρο. Όταν του ζήτησαν να περιμένει λίγα λεπτά για να υποβληθεί σε δεύτερο αλκοτέστ, εκείνος αρνήθηκε με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν και να τον προσάγουν στην Τροχαία.

Ο 58χρονος άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς και επιχείρησε να κλωτσήσει τον έναν, χωρίς να τα καταφέρει καθώς ο δεύτερος τον άρπαξε και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει. Όμως, ο εκτός εαυτού οδηγός τον… δάγκωσε στον αριστερό αγκώνα προσπαθώντας να ξεφύγει! Τελικά, βρέθηκε στα κρατητήρια και, μετά την άσκηση δίωξης για απείθεια, αντίσταση και απλή σωματική βλάβη, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο από το οποίο πήρε αναβολή για σήμερα και αφέθηκε ελεύθερος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.