Ειδησεογραφικό site

Έρευνα για βίντεο με αστυνομικούς των ΜΑΤ που κλέβουν νερά από περίπτερο των Εξαρχείων

59

Σοκάρει το βίντεο που έχει ανέβει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει άνδρες των ΜΑΤ να χτυπούν ανελέητα εργαζόμενο σε περίπτερο και να παίρνουν με το «έτσι θέλω» νερά από τα ψυγεία χωρίς να τα πληρώσουν.

Ενώ μάλιστα ο άτυχος νέος ξυλοκοπείται φωνάζει «Εδώ δουλεύω. Είμαι του περιπτέρου». Αφού γλιτώνει από το ξύλο ρωτά τους αστυνομικούς «Θα κλέψετε τα νερά με τη βία;», με τον επικεφαλής των ΜΑΤ να μην απαντά και να τον σπρώχνει λέγοντας του να κάνει πίσω.

Ο ίδιος επιμένει δείχνοντας και εκείνους που πήραν τα νερά και επιμένοντας ότι δουλεύει στο περίπτερο, αλλά οι συνάδελφοι των δραστών τον κρατούν περιορισμένο και του λένε να σταματήσει.

Διοικητική έρευνα από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και προανάκριση από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων διενεργούνται μετά από βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και καταγράφει περιστατικό μεταξύ αστυνομικών και ιδιωτών σε περίπτερο των Εξαρχείων, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην περιοχή μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο.

Το βίντεο δείχνει αστυνομικούς των ΜΑΤ να προπηλακίζουν και να χτυπούν πολίτη, ο οποίος τους λέει ότι είναι εργαζόμενος του περιπτέρου και τους κατηγορεί ότι προσπάθησαν να κλέψουν τα νερά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.