Ειδησεογραφικό site

Έπεσε με τη μηχανή σε φορτηγό, έκοψε το λαιμό του και τον έσωσε περαστική γιατρός (Βίντεο)

35

Άγιο είχε ο 33χρονος Ακάρα Γιάμναμ από την Ταϊλάνδη, καθώς το ατύχημα με τη μηχανή του λίγο έλειψε να στου στερήσει τη ζωή. Ο άντρας τράκαρε με διερχόμενο φορτηγό, πετάχτηκε στο παρμπρίζ και έκοψε το λαιμό του, με το αίμα να τρέχει ασταμάτητα.

Για καλή του τύχη, από το συγκεκριμένο δρόμο περνούσε η 30χρονη γιατρός, Πρέβα Μιτράκουλ, η οποία σταμάτησε αμέσως το αυτοκίνητό της και πλησίασε τον άνδρα που αιμορραγούσε και βρισκόταν αναίσθητος στη μέση του δρόμου. Η ίδια, αφαίρεσε τα γυαλιά από την τομή και έδεσε σφιχτά το λαιμό του με μια ζακέτα, περιμένοντας μαζί του το ασθενοφόρο. Είχε μάλιστα  τραυματιστεί στα χέρια και τα γόνατα από τα γυαλιά που είχαν σκορπίσει στο δρόμο, χωρίς ωστόσο να μοιάζει ανήσυχη για τα δικά της τραύματα.

Η γιατρός μάλιστα, τον ακολούθησε στο νοσοκομείο και δεν έφυγε μέχρι να βεβαιωθεί πως η ζωή του δε βρισκόταν πια σε κίνδυνο. Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ένας άνδρας που σταμάτησε να δει τι έχει συμβεί, ο οποίος αργότερα δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Η γιατρός ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Λειτούργησε πολύ γρήγορα και χωρίς πανικό. Αν δεν είχε σταματήσει να βοηθήσει αμφιβάλλω αν ο άντρας θα ζούσε αυτή τη στιγμή».

Φαίνεται πως μιλάμε για μια περίπτωση πραγματικού θαύματος αφού κατάλληλος άνθρωπο βρέθηκε στο σωστό μέρος την πιο σωστή στιγμή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.