Ειδησεογραφικό site

Ο Τασούλας ψάχνει την… Πόλα Ρούπα στην Αμφίπολη: Εκεί πιστεύουμε ότι κρύβεται αλλά μην το πείτε στον Κικίλια

102

Υπό… ασφυκτική πίεση φαίνεται πως βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τασούλας, τον οποίο βουλευτές και στελέχη της ΝΔ ρωτούν συνέχεια για την πρόοδο των ανασκαφών στην Αμφίπολη και τα μεγάλα μυστικά του τάφου.

Οπως αναφέρει ο «ΒΗΜΑτοδότης» γαλάζιοι βουλευτές θέλουν από τον υπουργό απεγνωσμένα να μάθουν ποιο είναι το πρόσωπο που είναι θαμμένο στον τύμβο και εκείνος απαντάει είτε με το γνωστό του χιούμορ είτε με ειρωνεία και αυτοσαρκασμό.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου (η οποία εκλέγεται στην ίδια εκλογική περιφέρεια με τον υπουργό) πήρε πρωτοβουλία (εκ μέρους των παραπονούμενων «γαλάζιων» βουλευτών) να λύσει το μυστήριο. Τηλεφωνεί στον υπουργό Πολιτισμού και του λέει: «Θα μου πεις τέλος πάντων, Κώστα, ποιον ψάχνεις στην Αμφίπολη; Θα μου αποκαλύψεις το μυστικό της;». Ο κ. Τασούλας πήρε το γνωστό ύφος του και της λέει δήθεν εμπιστευτικά (με σκοπό πάντοτε να την μπερδέψει): «Ψάχνουμε την… Πόλα Ρούπα, αλλά μην το πεις στον Κικίλια. Εκεί πιστεύουμε ότι κρύβεται…»

Τα σχόλια είναι κλειστά.