Ειδησεογραφικό site

Ντοκιμαντέρ «ενέπνευσε» τους δράστες για τη φρικτή δολοφονία του 84χρονου στο Αιγάλεω

36

Νέα δεδομένα για το στυγερό έγκλημα στο Αιγάλεω με θύμα τον 84χρονο συνταξιούχο φέρνει στο φως η έρευνα της Αστυνομίας. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, βρίσκονται ένα βήμα πριν την εξιχνίαση της υπόθεσης και τη σύλληψη των ανθρώπων που πήραν τη ζωή του ηλικιωμένου και στη συνέχεια διαμέλισαν, έκαψαν και πέταξαν στα σκουπίδια το άψυχο κορμί για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Μάλιστα, έχουν επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που οι πληροφορίες θέλουν να είναι γυναίκα για την οποία εξετάζουν το ενδεχόμενο να «κόπιαρε» το δολοφονικό σχέδιο από το  ντοκιμαντέρ «Deadly Women» που προβάλλεται σε ελληνικό κανάλι  και έχει να κάνει με γυναίκες δολοφόνους στο εξωτερικό. «Δύο ημέρες πριν τη δολοφονία, προβλήθηκε το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ για μια γυναίκα που δολοφόνησε και προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη της με τον ίδιο τρόπο» λέει στο protothema.gr αξιωματικός που χειρίζεται την υπόθεση και συμπληρώνει: «Με το δεδομένο αυτό, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά όπως επίσης και αυτό που θέλει το θύμα να γνώριζε το δολοφόνο του».

Οι έρευνες και οι καταθέσεις

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν πάρει καταθέσεις από όλα τα συγγενικά πρόσωπα του ηλικιωμένου άνδρα προκειμένου να βρουν τη λεπτομέρεια που θα λύσει το γρίφο της υπόθεσης. Μέχρι στιγμής, έχουν καταλήξει στα εξής:
Δεν πρόκειται για περίπτωση ληστείας. Το ενδεχόμενο κάποιοι άγνωστοι να εισέβαλαν στο σπίτι που έμενε μόνος του ο ηλικιωμένος για να του αρπάξουν τις οικονομίες του έχει αποκλειστεί. Και αυτό γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις οι δράστες προσπαθούν να φύγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και δεν μπαίνουν στη διαδικασία να τεμαχίσουν, να κάψουν και να εξαφανίσουν το πτώμα.
Οι έρευνες στρέφονται σε άτομα του περιβάλλοντος του ηλικιωμένου άνδρα. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, βλέπουν πίσω από το έγκλημα κρύβονται προσωπικές διαφορές. Στο παρελθόν έχουν διαπιστωθεί παρόμοιες περιπτώσεις με σημείο αναφοράς το μίσος που νιώθουν οι δράστες για τα θύματα τους. Δεν δικαιολογείται αλλιώς η προσπάθεια να διαμελίσουν και να κάψουν το πτώμα, να το βάλουν σε σακούλες και να το πετάξουν στα σκουπίδια.

Μάλιστα, μετά τα νέα δεδομένα, θεωρείται σίγουρο ότι εμπλοκή στην υπόθεση να έχει  γυναίκα ενώ πιθανότερο είναι το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν περισσότεροι από ένας. Και αυτό γιατί είναι δύσκολο να μεταφερθεί από έναν άνθρωπο το πτώμα, από το σπίτι μέχρι τον κάδο απορριμάτων αν και η απόσταση δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
Ψάχνουν για αποτυπώματα και dna στο σπίτι του θύματος όπου έμενα μόνος του και κάποιες φορές την εβδομάδα τον επισκέπτονταν τα δύο του παιδιά αλλά και δύο ακόμη άτομα που τον φρόντιζαν καθώς ήταν μεγάλης ηλικίας και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας καθώς είχε κάνει εγχείριση μπαι πας.

Πηγή: protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.