Ειδησεογραφικό site

Ντινόπουλος: Οφείλουμε συγγνώμη στον κόσμο για τον ΕΝΦΙΑ

158

Ο Αργύρης Ντινόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ και διευκρίνισε ότι σταδιακά ο φόρος θα περάσει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, αυτό σημαίνει ότι «θα είναι ένας ΕΝΦΙΑ ανταποδοτικός και κατά πολύ χαμηλότερος απ’ αυτόν ο οποίος υπάρχει τώρα».

«Ακόμα και εμείς που είχαμε τις αιτιάσεις μας για τον ΕΝΦΙΑ, ακόμα και εμείς που είχαμε γίνει κακοί τότε, λέγοντας ότι αυτός είναι ένας φόρος, ο οποίος θα προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες στην ελληνική κοινωνία, οφείλουμε να ζητήσουμε ένα συγγνώμη από τον κόσμο», τόνισε ο κ. Ντινόπουλος μιλώντας στον Ant1, υπογραμμίζοντας: «Θεωρώ εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι διορθώνονται αυτά τα λάθη, ότι κατατίθεται σήμερα αυτή η τροπολογία και μένω στα λόγια του Πρωθυπουργού, ο οποίος στη ΔΕΘ είπε μετρημένες και ρεαλιστικές κουβέντες – ότι αυτοί οι οποίοι ευθύνονται γι’ αυτά τα λάθη, θα έχουν και την ανάλογη μεταχείριση».

Την ίδια ώρα ο κ. Ντινόπουλος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επικείμενη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ. Ο υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τάζει στους πάντες τα πάντα. «Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν για την αξιωματική αντιπολίτευση της «χλίδας» και το ερχόμενο του «τσάμπα»» ανέφερε χαρακτηριστικά για την συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στο Φόρουμ του Ιδρύματος Αμπροζέτι στην Ιταλία

Τα σχόλια είναι κλειστά.