Ειδησεογραφικό site

Με τη ζώνη του αυτοκτόνησε ο Ρόμπιν Γουίλιαμς

66

Με μια αυτοσχέδια αγχόνη έβαλε τέλος στη ζωή του ο Ρόμπιν Γουίλιαμς σύμφωνα με τα αποτέλεσμα της νεκροψίας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του διάσημου ηθοποιού προήλθε από ασφυξία από τη ζώνη που πέρασε γύρω από το λαιμό του για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η αστυνομία ανακοίνωσε, επίσης, ότι βρέθηκαν αμυχές στο εσωτερικό του αριστερού χεριού του Γουίλιαμς στοιχείο που υποδεικνύει ότι προηγουμένως είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο Γουίλιαμς βρέθηκε σε καθιστή θέση στο δωμάτιο του με τη ζώνη περασμένη γύρω από το λαιμό του.

Τον διάσημο ηθοποιό βρήκε νεκρό ο βοηθός του στις 11:45 το πρωί της Τρίτης που ανησύχησε επειδή ο Γουίλιαμς δεν του άνοιγε την πόρτα του δωματίου παρά τα επανειλημμένα χτυπήματα. Η γυναίκα του είχε φύγει από το σπίτι 1 ώρα και 15 λεπτά νωρίτερα πιστεύοντας ότι ο Γουίλιαμς κοιμόταν.

Σχετικά άρθρα

Όσον αφορά τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά καθώς εκπρόσωπο της αστυνομίας δεν διέψευσε ότι υπάρχει σημείωμα από τον διάσημο ηθοποιό λέγοντας ότι «δεν πρόκειται να το συζητήσουμε αυτό το θέμα… αυτή τη στιγμή».

Το Radar Online πάντως μεταδίδει επικαλούμενο φίλο του δημοφιλούς ηθοποιού ότι ήταν πολύ αγχωμένος με τα οικονομικά καθώς υποχρεωνόταν να δεχθεί ρόλους που δεν ήθελε προκειμένου να διασφαλίσει οικονομικά την οικογένειά του μετά τα δύο διαζύγια που είχε.

Θα ακολουθήσουν τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο Γουίλιαμς είχε κάνει προηγουμένως χρήση ναρκωτικών ή αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.