Ειδησεογραφικό site

Θυελλώδες διαζύγιο για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

70

Διαζύγιο – δηλητήριο παίρνει η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ. Σε μια ιστορία με απειλές, εκβιασμούς, βωμολοχίες, διαρρήξεις χρηματοκιβωτίων και πολλά άλλα σύμφωνα με την ίδια, φαίνεται ότι θα την ταλαιπωρήσει για αρκετό καιρό ακόμη.

Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της, ζητώντας να της ανατεθεί προσωρινά η επιμέλεια του παιδιού τους και η μετοίκησή της από την κοινή κατοικία- η οποία ανήκει στην οικογένειά της.

Οι περιγραφές της στο δικόγραφο, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, είναι ανατριχιαστικές. Τα προβλήματα στο ζευγάρι ξεκίνησαν το 2011 με συνεχείς καβγάδες, ενώ η κυρία Ασημακοπούλου μιλάει για απροθυμία του συζύγου της να φανεί αντάξιος των οικογενειακών βαρών.

«Ανοίγοντας η μητέρα μου το χρηματοκιβώτιο ανακάλυψε ότι έλειπαν 35 χιλιάδες ευρώ. Σε κατάσταση σοκ επικοινωνήσαμε με τον σύζυγό μου για το ενδεχόμενο διάρρηξης ή κλοπής. Όταν αποφασίσαμε να φωνάξουμε την Αστυνομία παραδέχτηκε ότι τον Μάιο του 2012 είχε παρακολουθήσει τη μητέρα μου για να δει που κρύβει το κλειδί. Το πήρε, άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσε το ποσό. Επικαλέστηκε χρέη προς την Εφορία και ισχυρίστηκε ότι πήρε τα χρήματα για να μην μου προκαλέσει προβλήματα προεκλογικά και θα μου τα επέστρεφε» αναφέρεται στο δικόγραφο.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει ακόμη: «Μου φέρεται βάναυσα, είναι αγενής, εριστικός, βωμολοχεί, φωνασκεί, ζητούσε εξυπηρετήσεις κι αν δεν ικανοποιούνταν έβριζε».

Αίσθηση προκαλεί η περιγραφή για την περίοδο των Ευρωεκλογών: «Μου πρότεινε επίμονα να απαιτήσω από τον Πρωθυπουργό να εξασφαλίσει την εκλογή μου στην Ευρωβουλή ή, να με στείλει επίτροπο ή, εναλλακτικά να μου αναθέσει Υπουργείο. Όταν αρνήθηκα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του με απείλησε ότι θα με εγκαταλείψει και θα με διασύρει δημόσια, λέγοντας «Εάν δεν κάνεις αυτό που σου λέω εγώ , δεν θα εκλεγείς ποτέ ξανά βουλευτής»!

Στο δικόγραφο περιγράφει και το επεισόδιο που την έφερε στο αδιέξοδο: «Με την έναρξη των θερινών διακοπών ο σύζυγός μου μού ζήτησε να του καταβάλλω μηνιαίως 2,500 ευρώ, απειλώντας με εκ νέου, λέγοντας μου «εγώ δεν θα κάνω τον Αλβανό. Για να παριστάνω τον σύζυγό σου θα πληρώσεις, αλλλιώς θα σε κάνω ρεζίλι». Το πρωί της Τρίτης 8 Ιουλίου μου ζήτησε 250 χιλιάδες ευρώ, απειλώντας ότι θα καταστρέψει την πολιτική μου καριέρα. «Θα πληρώσεις πολλά, δεν θα μπορείς να ξανακυκλοφορήσεις στην Ελλάδα. Θα σε τελειώσω», μού έλεγε και το επόμενο πρωί ανακοίνωσε ότι θα φύγει από το σπίτι και θ ακάνει ενέργειες να με διώξει αν δεν του καταβάλω το ποσό. Το βράδυ της ίδιας μέρας ανακοίνωσε ότι απαιτεί 300 χιλιάδες ευρώ, ότι προσέλαβε δικηγόρο και αν δεν πλήρωνα θα με εξευτέλιζε και θα ήμουν αναγκασμένη να φύγω από την Ελλάδα».

Μέσα στο δικόγραφο που κατέθεσε για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Βασίλη Παπαϊωάννου, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου καταγγέλει ενδοοικογενειακή βία εναντίον της ίδιας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.