Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: Η απειλή κατά της ζωής του Γεωργιάδη δεν θα κάμψει το φρόνημά του

41

«Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη και κάλεσε ολα τα κόμματα «να καταδικάσουν την απόπειρα τρομοκράτησης κατά του Αδώνι Γεωργιάδη», μετά το δεύτερο κείμενο του προφυλακισμένου για τον «Επαναστατικό Αγώνα» Νίκου Μαζιώτη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι «η ευθεία απειλή κατά της ζωής του από τους τρομοκράτες δεν πρόκειται να κάμψει ούτε το φρόνημα, ούτε την κοινοβουλευτική δράση, τόσο του ίδιου, όσο και οποιουδήποτε Έλληνα βουλευτή».

«Κι ας αναλογιστούν οι πάντες τι σημαίνει για τη Δημοκρατία μας η πολιτική στοχοποίηση ‘Ελληνα βουλευτή» πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη.

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς Νίκος Μαζιώτης απάντησε σε σχόλια που έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ‘Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης του σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφορικά με το πρώτο κείμενο του Μαζιώτη που αναρτήθηκε στο indymedia.

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο κείμενό του ο Νίκος Μαζιώτης λέει πως ο κ. Γεωργιάδης πρέπει «να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι».

Στο πρώτο του κείμενο ο Μαζιώτης κατηγορούσε τον Άδωνι Γεωργιάδη πως μετά από παρέμβασή του δεν του επετράπη να μιλήσει τηλεφωνικά από τη φυλακή σε εκδήλωση με θέμα «Ένοπλος Αγώνας, Επαναστατικό Κίνημα και Κοινωνική Επανάσταση».

Τα σχόλια είναι κλειστά.