Ειδησεογραφικό site

Τι είπε ο Λιάγκας για την αποχώρηση της Νομικού

Εκτός «Πρωινού μου» η Δούκισσα Νομικού, όπως ανακοίνωσε χθες ο ΑΝΤ1, με τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα να κρατά μόλις 20 ημέρες.

Η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από την εκπομπή με τον ΑΝΤ1 να αναφέρει στην ανακοίνωσή του και τους λόγους, λόγω διαφωνιών, όπως έγραψε, και την ίδια την Νομικού σε ανάρτησή της να αφήνει αιχμές και να μιλά για την αξιοπρέπειά της και την ευγένειά της.

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σήμερα σε αυτό το γεγονός. Ο παρουσιαστής μίλησε για την αποχώρηση της Δούκισσας και της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει από εδώ και πέρα.

Γιώργος Λιάγκας: Θέλω να ευχαριστήσω την Δούκισσα Νομικού
«Όπως γνωρίζετε, φαντάζομαι το μάθατε το σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά αν την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ότι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και πέρα, το αξίζει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους»

Τα σχόλια είναι κλειστά.