Ειδησεογραφικό site

Θεσσαλονίκη: Το ατυχές χιούμορ του Απόστολου Τζιτζικώστα. Το κάστινγκ του Σειρηνάκη άναψε φωτιές!

41

Το ατυχές χιούμορ του Απόστολου Τζιτζικώστα για ταινίες πικάντικου περιεχομένου με γυναίκες – υπαλλήλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αρχικά προκάλεσε γέλια στην αίθουσα αλλά στη συνέχεια υπήρξαν αντιδράσεις. Όλα ξεκίνησαν όταν ο περιφερειάρχης παρέλαβε τα δώρα που του έκαναν οι εργαζόμενοι, μεταξύ των οποίων και μία κλακέτα που χρησιμοποιείται στις κινηματογραφικές λήψεις.

Ο εκπρόσωπος του Film Office, μαζί με τις ευχές προς τον Περιφερειάρχη, ζήτησε αστειευόμενος τη βοήθειά του ώστε να μπορέσουν όλες οι γυναίκες της Διεύθυνσης να λάβουν μέρος στις κινηματογραφικές παραγωγές.

Οι παριστάμενοι έμειναν άφωνοι με την απάντηση του Τζιτζικώστα: «Τι είδους ταινία, προσέξτε τι θα πείτε» ρώτησε, με τον εκπρόσωπο του οργανισμού να απαντά «Ο ρόλος πρέπει να είναι χαρούμενος γιατί όλες χαρούμενες είναι».

Ο περιφερειάρχης, όμως, ακάθεκτος συνέχισε: «Αυτό είναι αλήθεια. Άκουσα ότι από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι του Σειρηνάκη σας ενδιαφέρει;» ρώτησε και άρπαξε μια εργαζόμενη γελώντας, με αυτή να απαντά εμφανώς άβολα «Κάτι άλλο;». Το βίντεο το οποίο «ανέβηκε» στο διαδίκτυο, αποσύρθηκε βιαστικά, αλλά τελικά διασώθηκε…
ι αντιδράσεις και η συγγνώμη
Συγγνώμη για την «ατυχέστατη και τελείως λάθος αναφορά προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» ζητάει, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Ατυχέστατη και τελείως λάθος η αναφορά μου προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τρόπο που ούτε με εκφράζει, ούτε με χαρακτηρίζει, για οποιαδήποτε γυναίκα. Για αυτό και η συγγνώμη μου είναι απολύτως ξεκάθαρη και ειλικρινής», δηλώνει ο κ. Τζιτζικώστας

Τα σχόλια είναι κλειστά.