Ειδησεογραφικό site

Συνεργασία ΜΟΝΟ με τον λαό κάνει το ΠΑΣΟΚ!

98

Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ, υπό την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη, στις εκλογές που αναμένονται σύντομα, πρέπει να είναι ένας: Πώς θα επαναφέρουμε στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, τους πολίτες που απομακρύνθηκαν για προσωπικούς ή για άλλους λόγους και κατευθύνθηκαν προς άλλα σχήματα.

Του Κώστα Ξυλούρη

Έχουμε χρέος να οργανωθούμε και μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές, να πάμε πόρτα – πόρτα στις γειτονιές, στις πόλεις και στα χωριά και να μιλήσουμε με τους πολίτες. Να απαντήσουμε στους προβληματισμούς τους με επιχειρήματα και καθαρές κουβέντες, αλλά και να αναδείξουμε την αποτυχημένη πολιτική της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ σε ζητήματα, στα οποία το ΠΑΣΟΚ έδωσε λύσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα που παρουσίασε και είναι ολοκληρωμένο και κοστολογημένο .

Η  πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου αφήνει απροστάτευτους τους ιδιοκτήτες πρώτης κατοικίας και ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στα κοράκια των ξένων funds, με αποτέλεσμα χιλιάδες οικογένειες να κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο.
Για να ανανεώσουμε τη μνήμη αυτών που θέλουν να παραπλανούν και να παίζουν παιχνίδια εις βάρος των πολιτών, το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που είχε νομοθετήσει για την προστασία της πρώτης κατοικίας με τον Νόμο Κατσέλη το 2010.

Και έρχεται σήμερα ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης να πάρει πρωτοβουλίες, καλώντας την κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να υπερψηφίσουν την τροπολογία του ΠΑΣΟΚ που προβλέπει την προστασία της πρώτης κατοικίας, της αγροτικής γης και το συνολικό πλαίσιο της διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους.

Η κυβέρνηση της ΝΔ όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν τεράστια ευθύνη. Αντί να βελτιώσουν   τον νόμο του ΠΑΣΟΚ, που αποτελούσε  ασπίδα για την πρώτη κατοικία, τον κατήργησαν, αφήνοντας στο έλεος του Θεού 50.000 νοικοκυριά.
Όμως ο ελληνικός λαός έχει γνώση και κρίση και στις ΕΚΛΟΓΕΣ θα δώσει με τη ψήφο του μία ηχηρή απάντηση!!! Φτάνει πια η υποκρισία και τα κούφια λόγια!!!
Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη αξιόπιστη δύναμη που μπορεί να είναι ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων της χώρας .

Το ΠΑΣΟΚ όμως πρέπει και να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τα άλλα μεγάλα κόμματα, τα οποία καλούν τη Δημοκρατική Παράταξη σε συνεργασία υπό όρους και προϋποθέσεις, με ένα και μοναδικό στόχο τη λεηλασία των ψηφοφόρων.

Όσοι υπολογίζουν στο σενάριο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΡΙΖΑ και τη  ΝΔ, προφανώς βρίσκονται σε κρίση πανικού. Και όσα «παπαγαλάκια» προκαλούν εσωστρέφεια και περιμένουν καρέκλες και υπουργικούς θώκους,  προφανώς βλέπουν ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ!
Αυτά τα σχέδια ενορχηστρώνονται την ώρα που ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης δέχεται μια άθλια επίθεση με συκοφαντίες, fake news, ακόμη και ύβρεις, ώστε να τον εξαναγκάσουν να παίξει τα δικά τους παιχνίδια. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν, ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει  μία κρυστάλλινη διαδρομή  από τα φοιτητικά χρόνια με  ήθος και αξιοπρέπεια!

Η λάσπη που εκτοξεύουν στον ανεμιστήρα, επιστρέφει … στους φυσικούς αυτουργούς και οι κατηγορίες που προσπαθούν να του προσάψουν, τον κάνουν ακόμα πιο ισχυρό.
Άλλωστε είναι νωπή η εντολή που πήρε από τις 300.000 πολίτες πριν ένα χρόνο συγκεντρώνοντας το 70%. Ποσοστό θριαμβευτικό  που ίσως να έκανε κάποιους  να αισθάνονται άβολα.

Οι αδικαιολόγητες και  αδιαφανείς παρακολουθήσεις του Νίκου Ανδρουλάκη και άλλων  κρατικών αξιωματούχων μάς παραπέμπουν σε σκοτεινά καθεστώτα που αποδομούν το Κράτος Δικαίου!

Το μόνο που ενδιαφέρει τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα, είναι πώς θα μείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία, περιφρονώντας τον ελληνικό λαό, που εν τέλει αυτός αποφασίζει ποιος θα κυβερνήσει αυτή τη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ όμως ακολουθεί μία αυτόνομη πορεία  μαζί με τους προοδευτικούς πολίτες και κυρίως τη νέα γενιά με στόχο τη σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία.

Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει συμπλήρωμα, ούτε μπαλαντέρ κανενός και θα εξελίσσεται σε ένα λαϊκό κίνημα με βαριά ιστορία.
Οι παρακαταθήκες του μεγάλου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου είναι σαφείς, επίκαιρες και διαχρονικές. Ο σκοπός της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ είναι να υπηρετεί τον λαό και την πατρίδα και ΟΧΙ τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.